top of page

Young Generation – det viktigste er at det skal være gøy!

I forrige post ble vi bedre kjent med Lise og Sandro som i dag gjør stor suksess med PM-International. Både Lise og Sandro bruker sosiale medier aktivt i jobben sin – faktisk var det en post på Facebook som startet businessen for Sandro. Arbeidsmetoden er enkel: på sosiale medier kommer han i kontakt med folk han ikke kjenner så godt og spørsmålet hans om hva de jobber med fører som regel til et tilsvarende spørsmål tilbake – derfra er veien kort til å fortelle om mulighetene med PM-International.Frihet, reiser og en god provisjon fra PM; det kan virke som livet er en eneste dans på roser for Lise og Sandro. Møter dere aldri motstand?

«Vi tror mange unge mennesker er nysgjerrige på bransjen vår, men de er redde for å starte opp. Enten fordi de ikke har tro på seg selv eller fordi de er redde for hva andre skal mene om valgene deres. Vårt tips: Ikke la deg skremme av dette! Noen ganger, når fremdriften stoppes av slike tanker, sier vi alltid til oss selv: Den dagen jeg når mitt store mål – vil jeg enda bry meg om hva andre mener? Hvis svaret er nei, så rister vi det av oss og fortsetter å jobbe.

Vi må dessuten være tydelige på en ting: jobben vår består definitivt ikke bare av reising, party og avslapping ved bassengkanten. Det meste av tiden er det hard jobbing, du må motivere deg selv hver eneste dag og du må være fokusert. Vi har ofte uker hvor vi nesten ikke ser hverandre, fordi kalenderen er full med avtaler og vi holder møter fra morgen til sent på kveld.»Dette vil vi følge opp litt nærmere. Det kan høres ut som jobben med PM kan bety mye frihet, men samtidig mye egenmotivasjon. Hvordan klarer dere å motivere dere selv hver eneste dag?

«Herlig spørsmål – dette liker jeg,» svarer Sandro kjapt. «Først og fremst så er det viktig å virkelig like det du jobber med, så jeg ser faktisk frem til å finne fram telefonen hver morgen og komme i gang med arbeidet. Men selvsagt er det ikke annerledes for oss enn for andre; også i vår business er det opp- og nedturer. Det som motiverer meg aller mest, er alle tilbakemeldingene fra teamet mitt. Noen ganger lurer jeg på hvordan det hadde gått med noen av dem i teamet hvis ikke jeg hadde tatt beslutningen om å starte med PM – kanskje vedkommende aldri hadde fått tilbud om å bruke FitLine! Det andre som virkelig motiverer meg, er alle arrangementene. De er et ekte must, jeg får inspirasjon og blir styrket i troen på meg selv og at jeg er på rett plass. Selvsagt henger mitt Vision- Board i stua vår – store drømmer som blir til mål jeg jobber mot hver eneste dag.»


«Det er klart at noen dager er vanskeligere enn andre,» sier Lise. «Men da er det viktig å huske på målene du har satt deg. Det er uten tvil frihet og finansielle muligheter som motiverer meg aller mest. Jeg når målene mine ved å sette meg ett stort mål med mange små og kortsiktige mål underveis. Og så er det klart at det er ett ord som motiverer meg mer enn noe annet, og det er ordet MER. MER feil, MER invitasjoner, MER follow-ups, MER eventer, MER tid, MER personlig utvikling, MER tempo, MER effektivitet, MER visjon.»«Du trenger klare mål når du jobber slik vi gjør,» tilføyer Sandro. «Det er viktig å se for seg hva man ønsker å oppnå, det aller beste er faktisk å lage seg et bilde! Det ser man daglig og blir motivert.»«Lytt til dem som allerede gjør suksess og gjør det samme som de gjør. Daglige rutiner er viktige og så er det viktig å ikke slutte å utvikle egen personlighet. Slik kan man også endre dårlige vaner til gode vaner. For eksempel går det an å se motivasjonsvideoer, lese bøker eller tilbringe kvalitetstid med teamet i stedet for å se på TV. Uansett: det viktigste er alltid at det skal være gøy!»


I august 2019 nådde Sandro en milepæl i sin karriere med PM-International: President’s Team, bare 26 år gammel. Lises team vokser måned for måned, ikke minst fordi hun setter av tid til å jobbe med sine perler og fokuserer både på produktsalg og business. Med fokus, målrettet jobbing og en stor porsjon livsglede er Lise og Sandro et eksempel for unge mennesker og hva som er mulig med PM-International, og da spesielt for the Young Generation.


Vi i PM Norge ønsker dem begge to suksess og at de oppnår alt de jobber for – lykke til videre!

228 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page