top of page

Mette og Beat er klare for VM i agility

Når man driver med agility, bygger det på et nært samarbeid mellom hund og fører. Mette Elin Sandbakken har drevet med dette i 12 år, og hun og hundene hennes har hatt flere store suksesser. Hun har også brukt FitLine-produktene siden 2016, og de har fast plass på alle stevner og kurs. Nå skal Mette representere Norge i VM for andre gang, og vi har tatt en prat med henne for å høre hvordan hun forbereder seg til store mesterskap.


Hvem er du, Mette?

Jeg er ei ung og sprek dame på 65 år. Jeg er samboer, har to barn, to barnebarn, og 4 (snart 5) hunder. Jeg bor i Mesnali, og bruker skogen og fjellet mye til trening og turer. Helsa mi er veldig viktig for meg, og den passer jeg godt på. Jeg trener mye, spiser sunt og er takknemlig for at jeg ble presentert for FitLine-produktene som hjelper meg godt i denne prosessen.


Hvilke produkter er en del av dine daglige rutiner?

FitLine-produktene er et «must» for meg. Jeg ble kjent med FitLine i våren 2016, da jeg manglet «det siste giret» når jeg løp agility. Etter å ha brukt produktene i bare 2-3 uker, merket jeg allerede bedring! Det hjelper meg både til farten i beina, og konsentrasjonen jeg trenger på banen. Hver morgen gleder jeg meg til PowerCocktail og en god porsjon Activize, sammen med ProShape Amino-kapsler. I frokosten min (hjemmelaget müsli) bruker jeg ProShape All-in-1 og Feel Good-yoghurten. Hver kveld drikker jeg Restorate og Gelenk-Fit, samt Amino-kapsler.


Mette Elin og hunden Beat

Hvordan hjelper FitLine deg i trening og konkurranse?

Når jeg skal på stevner og kurs har jeg alltid både Restorate og Activize på flaska. I tillegg bruker jeg Munogen. Det går mye av dette, spesielt om sommeren! Det går også mye av ProShape All-in-1 og Protein Max. På stevner er jeg travel og orker ikke «tung» mat, så en Shape og en bar er midt i blinken! Rett etter trening, stevner og turer tar jeg også alltid en ekstra Restorate.


Hva fikk deg til å starte med hundesport?

Jeg begynte først med hest, men for 14 år siden gikk jeg over til hund. Da hadde jeg en border collie-blanding som ble kjøpt som trening- og turkamerat. Jeg fant fort ut at han måtte bruke hodet også, for å bli sliten. Slik kom jeg borti agility. Derfra gikk det ganske kjapt å bli hekta på dette. Jeg må løpe, vise hunden hvor den skal, hjelpe den så godt jeg kan – og jeg må vite HVOR vi skal. Jeg fant fort ut at dette er super trening både for kroppen og hodet.


Hva er din største suksess hittil?

Min største suksess var i 2018, da jeg vant landslagsuttaket med hunden min Ellie, tok bronse individuelt og gull i lag i Nordisk Mesterskap, og vi fikk lov til å representere Norge i VM.


Vi hører at du nettopp har kvalifisert til EO i Danmark, Nordisk mesterskap i Finland og VM i Tsjekkia. Gratulerer så mye! Hva er målene dine for disse mesterskapene?

Tusen takk, ja dette er veldig stort for meg! Målene er at vi skal gjøre så godt vi kan, vi skal gi alt – og ikke minst – vi skal ha det gøy på bana. Det er en helt spesiell følelse når man står på start i et mesterskap, hele hallen ser på akkurat deg – og du står der med din beste venn og skal vise hele verden hva dere kan.


Her ser vi Mette og Beat in action på Oslo Hundeshow 2023

 

Vi gleder oss til å følge Mette videre og ønsker henne og Beat lykke til i de kommende mesterskapene!

307 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page