top of page

Kunsten å kaste seg ut i det ukjente

Kunsten å våge noe nytt og kaste seg ut i det ukjente, har aldri vært fremmed for avtroppende daglig leder i PM-International Norge. Da hun startet som sales support i PM-International hadde hun nettopp flyttet tilbake fra Tyskland med mann og fire barn etter 20 år i utlandet. Bare to år senere våget hun å ta et nytt steg inn i det ukjente, og søkte på jobben som daglig leder i selskapet – og fikk den.


Her er historien hennes.PM-International gikk fra 10 mill. NOK i omsetning i 2010, til 100 mill. NOK omsetning i 2020. Den 15 år lange reisen med selskapet har bydd på opplevelser, reiser, opp- og nedturer, vennskap fra hele verden og mye personlig utvikling. Gjennom alle årene har likevel PM-Internationals grunnlegger og CEO, Rolf Sorgs sitat fulgt henne: «Vær et eksempel for andre, og krev aldri noe av teamet som du ikke er villig til å gjøre selv». Dermed var det enkelt å kaste seg ut i nye oppgaver og gå ut av komfortsoner!


Hun hadde aldri hørt om verken direktesalg eller prøvd ernæringstilskudd da hun startet i PM-International, men det tok ikke mange dagene før hun fikk sin erklærte favoritt blant FitLine-produktene, PowerCocktail, som både hun og hele familien har gledet seg over hver eneste dag siden – og som de selvsagt også kommer til å glede seg over i årene framover.


Likevel er det forretningsmulighetene i PM-International som fascinerer mest. Ideen om å kunne starte sin egen business uten store investeringer eller risiko og med innovative produkter, vekket raskt engasjement.Året 2020 ble banebrytende på mange måter, og helt spesielt for Inger. På PMs Business Presentations fikk hun flere ganger i uken inspirasjon gjennom PMs Vision Videoer og en drøm tok sakte, men sikkert, form. Inger og ektemannen Frank er klare for nye utfordringer ut i det ukjente. I disse dager selger de alt de eier og har, og flytter på seilbåten Ashera, hvor de er klare for å stake ut en ny kurs.


Hun takker for 15 fantastiske år i PM-International!


«Det har vært en eneste lang reiseopplevelse. Jeg har fått lov til å oppleve utrolig mye, møtt så mange spennende og hyggelige mennesker og fått lov til å utvikle meg selv. Jeg har fulgt mange av dagens ledere fra deres første baby-steg som nystartet Teampartner, og sett dem gjøre suksess med PM-International. Jeg har en nesegrus beundring for jobben de gjør, utholdenheten og lojaliteten deres til PM-International. Jeg er enormt takknemlig for mulighetene jeg har fått med PM-International og ønsker alle, både kollegaer og distributører fra hele verden, masse lykke til på deres personlige reise!»428 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page