top of page

Verdensnyhet: FitLine Omega 3 Vegan med microSolve®teknologi

Oppdatert: 20. aug. 2020

Med mye stress i hverdagen og en hektisk livsstil kan det være en utfordring for mange å få i seg viktige næringsstoffer, inkludert Omega-3-fettsyrer, hver dag. Særlig for dem som unngår fisk i kostholdet, enten det er på grunn av smaken, matallergier eller overfiske av havene våre. Her er løsningen: den nye FitLine Omega 3 Vegan med den unike microSolve®teknologien. En bærekraftig kilde til Omega-3-fettsyrer, uten fiskesmak og havbårne forurensende stoffer. Det flytende kosttilskuddet er 100 % plantebasert, da Omega-3-fettsyrene ekstraheres fra mikroalger istedenfor den tradisjonelle fiskeoljen. Produktet er patentsøkt og tilgjengelig nå.


Omega3 fettsyrer med DHA og EPA er essensielt for en velfungerende kropp, siden dette støtter en normal hjerte- og hjernefunksjon*. Fet saltvannsfisk som f.eks. laks, makrell og tunfisk er viktige kilder til DHA og EPA. Inntak av vegetabilske oljer som inneholder Omega-3, f.eks. linfrø eller rapsolje, er knapt tilstrekkelig. De fleste av disse vegetabilske oljene inneholder bare ALA Omega-3-fettsyrer. Menneskekroppen kan konvertere disse til de viktige DHA- og EPA-fettsyrene, men bare i svært begrenset grad. Dessuten har slike vegetabilske oljer en betydelig mindre biotilgjengelighet.


FitLine Omega 3 Vegan

Disse banebrytende funnene belegges av solide vitenskapelige argumenter. Dr. Julian Weghuber, professor ved University of Applied Sciences Upper Austria, sier:

I de innledende studiene utført av arbeidsgruppen vår kan vi vise en økt DHA-konsentrasjon i celler som ble behandlet med mikronisert olje fra mikroalger sammenlignet med ikke-mikronisert olje. Dette skyldes den unike microSolve®-teknologien.

FitLine Omega 3 Vegan

Bruk av alger gir flere fordeler: «På den ene siden er alger bærekraftige. Vi ønsker å beskytte marine økosystemet og finne en løsning som unngår den tradisjonelle fiske- og krilloljen. Overfiske av havene våre er et alvorlig problem. Hvaler og pingviner har krill som sin primære matkilde. I tillegg foretrekker mange vegansk Omega 3 fordi fiske- og krillolje ofte har en kraftig fiskesmak. Og i det lange løp er det bare smakfulle kosttilskudd som vil bli brukt», forklarer Dr Tobias Kühne, sjefsforsker hos PM-International.


I tillegg til å bevare matkilder som marine dyr lever av, sikrer disse produksjonsrutinene absolutt renhet. Marine alger er svært utsatt for kvikksølv og andre tungmetaller. Mikroalgene som brukes i FitLine Omega 3 Vegan, dyrkes i drivhus. Produksjonen er underlagt strenge kvalitetskontroller i henhold til GMP-standarder (Good Manufacturing Practice).


* DHA og EPA bidrar til normal hjertefunksjon fra kun 2 porsjoner daglig. DHA bidrar til normal hjernefunksjon fra kun 2 porsjoner daglig.

77 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page