top of page

Sult er ikke et problem lenger – perfekt for utholdenhetssport

Vil du gjennomføre et langt løp, dra på fjelltur med sykkelen din, eller konkurrere i et par dager i høye temperaturer?Da trenger du definitivt karbohydrater! Selv om lavkarbo er "trendy" akkurat nå, er karbohydrater avgjørende for utholdenhetssport. De må være tilgjengelige for å gi energi og for at musklene skal fungere. Hvis de ikke er tilgjengelige, er sulten på vei – ytelsen minker, du blir svakere, og noen føler seg til og med svimmel.


Tommelfingerregel: Spis eller drikk et måltid rikt på karbohydrater før sport, drikk en isotonisk drikk senest en time under sport, og gjør det samme etter sport for å fylle opp kroppens reserver.Den tyske friidrettsforeningen, DLV, er også klar over viktigheten av en optimal karbohydratforsyning som er trygg for konkurranseidrett. Derfor hadde de allerede gitt sine utøvere FitLine Fitness-Drink til treningsleiren før sommerlekene i Tokyo i 2020.


DLV Director-General, Idriss Gonschinska, er overbevist om at utøverne vil dra nytte av FitLine:Den utøveroptimaliserte, isotoniske karbohydratelektrolyttløsningen* til FitLine Fitness-Drink bidrar til å opprettholde ytelsen under langvarig utholdenhetstrening; det smaker godt og tolereres godt selv ved topp ytelse! Trefasekonseptet gir optimal forsyning før, under og etter trening.


* Magnesium støtter muskelfunksjon og bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

207 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page