top of page

Use. Talk. Demo – Hvorfor det egentlig fungerer

Som en Teampartner i PM-International, en hengiven FitLine-bruker, og stolt eier av Demobagen, har du nok hørt disse tre ordene mange ganger: ‘Use. Talk. Demo.’


Men hva betyr egentlig ‘Use. Talk. Demo’?Use.

Om du ser bort ifra alle fordelene ved å bruke FitLine-produktene daglig, som å ha mer energi og et bedre generelt velvære, så er FitLine-produktene grunnlaget for virksomheten din. Du er den første personen som legger merke til endringen i livet ditt. Snart vil familie og venner legge merke til det også, og hvis de ikke allerede vet hvorfor, begynner de nok å spørre om hva som er årsaken til endringen.


Talk.

Når du snakker om hvilke produkter du bruker og hvordan de forbedrer livskvaliteten din, blir du et resultat av produktene, og det er det beste skussmålet du kan ha. Du kan rett og slett ikke snakke troverdig om fordelene med FitLine-produktene uten å bruke dem personlig. Enten du bruker Optimalsettet hver dag, eller Triple Lift-settet for en fastere og mykere hud.


Demo.

Det er bare et lite skritt fra å bruke FitLine-produktene, til å snakke om hvordan de forbedrer livskvaliteten din, for så å demonstrere hvordan de fungerer og forklare hvordan de kan være en fordel for potensielle kunder. Alt du trenger å gjøre er å ta tak i Demobagen din, møte en potensiell FitLine-kunde og demonstrere hvordan du bruker produktene. Den viktigste delen er å demonstrere produktet på dem, slik at de også kan føle effekten av en Activize eller Ultimate Young.


Hvorfor fungerer ‘Use. Talk. Demo.’ så bra?

‘Use. Talk. Demo.’ i kombinasjon med Demobagen er et praktisk verktøy for å presentere fordelene med FitLine-produktene til potensielle nye kunder. Det er lett å forstå og enkelt å bruke, og du kan bokstavelig talt gjenskape talen din så mange ganger du vil.


Men egentlig er det mer enn bare et verktøy - det er en livsstil. Når du bruker produktene, og du elsker at de får deg til å føle deg bedre i den grad at du deler din erfaring og er ivrig etter å vise andre hvor mye du liker produktene, er du bare genuin. Og ektheten er veldig vanskelig å finne i disse dager. Alt vi gjør er å stå for kvaliteten på produktene, og det gjør også Teamparnerne våre fordi de vet hva som er bra for dem og de sprer ordet.


Så hva venter du på?

Tenk på din personlige opplevelse med FitLine, og fortell oss hvordan det forandret livet ditt!

312 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page