top of page

AC-Tea Punch: Hvordan utvikle et vellykket produkt

Kanskje sitter du på et koselig sted nå, sammenkrøpet under et godt og varmt teppe. Bestemors strikkede sokker på beina. Favorittjoggebuksa og en diger genser på, alt pakket rundt deg. Kanskje en kopp med varm AC-Tea Punch varmer hendene dine etter en tur ute i ruskeværet. Da er settingen perfekt for å fortelle historien bak et av de mest elskede, sesongbaserte FitLine-produktene.


Hvem er bedre til å fortelle historien enn Vicki Sorg, som var der da hennes mann, CEO og grunnlegger av PM-International, Rolf Sorg, hadde den strålende, men enkle ideen til produktet? Simple. Successful. - ikke sant?

 

Det er en tradisjon for Rolf og meg å være vertskap for en fest hvor det serveres røkt fisk. Denne festen finner sted hver vinter når det begynner å bli kaldt. Rolf er en ivrig fisker, som mange av dere kanskje allerede vet. Han fisker alltid med vennene sine så mye som mulig. Det er hans måte å slappe av på. Så inviterer han en vennegjeng på Røykfest. De fisker hele formiddagen, og røyker fisken resten av dagen. Jeg er vanligvis på kjøkkenet og tilbereder en stuing, lager litt potetsalat og det som ellers hører med. Avhengig av været, er det en èn- til todagers fest. Vi setter opp telt ute, og et bål som varmer opp fordi det er kaldt ute. Det må være kaldt, ellers er det ikke gøy! Den myke knitringen av brennende vedkubber gjør alt så utrolig koselig og mye morsommere.

Det var tidlig i desember et år ved en innsjø i Speyer. Vi hadde bålet gående, og vi lagde Glühwein (gløgg) med en god rødvin, kanel, nelliker, stjerneanis, noen skivede appelsiner og litt sitron. Nå vet jeg ikke om du vet at vi har eksperimentert med Activize før, men vi har prøvd å blande den i champagne, for eksempel. Den gangen sa Rolf: «Hvorfor legger vi ikke bare til Activize i Glühwein, så kan vi fortsette selv når fisken røykes?».

Helt ærlig, den første festen vi hadde med «Acti-Glühwein», som vi kalte den, var en todagers fest. Vi snakket, fisket, lyttet til god musikk, og spiste fisken med hendene. Da vi våknet opp neste morgen, hadde snøen lagt seg som et hvitt teppe over hele campingplassen. Men vi fortsatte gjennom hele dagen, for «Acti-Glühwein» holdt oss varme og energiske.

Etter denne episke helgen, tenkte vi: hvorfor lager vi ikke et produkt som smaker som Glühwein uten å ha alkohol i, som gir mye energi og holder deg varm i den kalde årstiden? Forresten: vi liker vår AC-Punch på den gode gamle måten også, tilberedt med rødvin.

 

Såååå, hvem har lyst på litt AC-Tea Punch?

543 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page