top of page

PM We Care: setter nye rekorder for å styrke barn

Dette året nærmer seg slutten, og dette tiåret også. På tide å stoppe opp, se tilbake og reflektere over hvor langt vi har kommet. I 2003 gikk PM-International sammen med hjelpe-, utviklings- og talsmannsorganisasjonen World Vision. Målet med vår filantropi PM We Care var tydelig den gang, og det er klart i dag: Å gi tilbake og hjelpe barn i nød for å skape en bedre morgendag.Nå, 16 år senere, er PM-International verdens største sponsor for World Vision. Og takket være dedikasjonen og støtten fra våre kunder og Teampartnere, har vi nådd målene våre og satt enda en rekord. På vår årlige julegalla under Leadership Weekend i Alpbach, Østerrike, kunngjorde PM Charity Ambassadør Vicki Sorg den høyeste årlige donasjonen noensinne i historien til PM We Care: I 2020 vil vi støtte World Vision med 842.400 € og sponse 500 nye barn!


Under overleveringen av sjekken benyttet Vicki muligheten til å takke. Ikke bare de 1000 deltakende lederne i Alpbach, men alle der ute som bidrar til PM We Care ved å bruke FitLine-produktene. Husk at hvert eneste FitLine-produkt som selges gir barn en "Hour of Life" og bedre muligheter for fremtiden.


Alle barn har rett til å utvikle seg på best mulig måte. Og ved å gjøre det vi elsker hver eneste dag, bringe produktene og forretningsmuligheten vår ut i verden, kan vi gjøre en forskjell. Sammen med vår partner World Vision kan vi hjelpe barn og deres familier til å få en bedre fremtid. På denne måten gjør vi verden til et bedre sted, steg for steg. Jeg er så glad og privilegert som er en del av det sammen med dere, og jeg er takknemlig for alle dere som bidrar til PM We Care,” sier Vicki.


Hva blir pengene egentlig brukt til?

Donasjonene støtter 2300 sponsede barn, familiene deres og hele samfunn rundt om i verden. De hjelper til med å gi helsehjelp og rent vann til underernærte barn i vårt Area Program i Bundi, India. De støtter World Visions WASH (Water, Sanitation and Hygiene) -prosjekter i Ghana, som også vil være et stort tema for PM We Care i 2020. De promoterer små familiebedrifter i Mongolia. De er med på å forbedre utdanningen som tilbys på barneskoler i Indonesia, og mye mer.Å styrke mennesker så de kan hjelpe seg selv

På julegallaen kunngjorde Vicki nok en milepæl: fra og med 2020 vil PM-International sponse nok et Area Program og 500 barn i Los Liberatores i de peruanske Andesfjellene, med fokus på utdanning og støtte nye inntektsstrømmer. Disse langsiktige regionale utviklingsprosjektene går over ca 15 år. De er planlagt og implementert sammen med lokalbefolkningen, og 11.000 mottakere vil dra nytte av tiltakene. Følg med framover, for vi vil dele mer om dette prosjektet på bloggen.


Fremtidsutsikter: 5000 sponsede barn innen 2023

I løpet av de siste 26 årene har PM-International gitt 4,2 millioner euro til veldedighet. Dette ville ikke vært mulig uten godhet og generøs støtte fra våre kunder og Teampartnere. Dere fortjener en stor takk. Og vi vil fortsette å dele vår suksess. Jo mer vi vokser, jo mer kan vi hjelpe. I løpet av de neste tre årene ønsker vi å øke antall sponsede barn til 5000. Dette gir oss muligheten til å endre mer enn 700 000 liv til det bedre, og bringe enda flere smil til verden!

57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page