top of page

PM-International donerer over 1 million euro til barn

Schengen/Luxembourg, 16. desember 2020

Sammen med World Vision har PM-International AG støttet barn over hele verden i 17 år. Den årlige gaven til nødhjelps-, og utviklingsorganisasjonen World Vision beløper seg til 1,08 millioner euro i det kommende året. Som den største bedriftssponsoren for World Vision bruker PM-International donasjonen til å støtte 3000 fadderbarn, deres familier og lokalsamfunn over hele verden, inkludert India, Peru og fra 2021 også Zimbabwe. For hvert solgte produkt settes det av et lite beløp som går uavkortet til samarbeidet med World Vision. Dermed er også det norske PM-Internationalkontoret på Gjøvik og alle våre kunder og distributører direkte delaktige i veldedighetsprogrammet.Christoph Waffenschmidt, CEO for World Vision Tyskland e.V., mottok donasjonen under et digitalt arrangement: “Vi er stolte og takknemlige for at PM-International har støttet oss aktivt i så mange år. Med årets rekorddonasjon kan vi positivt påvirke livene og utviklingen til mange barn over hele verden og tilbyr dem en bedre, sunnere og mer mulighetsfylt fremtid.”


PM-Internationals veldedighetsambassadør Vicki Sorg roser World Visions engasjement: “Med lidenskap og driv hjelper World Vision de som trenger det mest og bruker målrettet donasjonene på en bærekraftig måte. Den nåværende situasjonen setter barnas utvikling i en enda større risiko. Vi er glade for å kunne tilby barn og familier over hele verden et nytt perspektiv sammen med World Vision, takket være den generøse støtten fra våre kunder og samarbeidspartnere. Vi vet at barna er fremtiden.”


Gir støtte til ca 24 000 mennesker i Zimbabwe

PM-International er den eneste bedriftssponsoren til World Vision, som sponser regionale utviklingsprosjekter i sin helhet. Disse langsiktige regionale utviklingsprosjektene, som varer i omtrent 15 år, gjennomføres i samarbeid med lokalbefolkningen. I 2021 vil PM-International overta sponsorordningen rettet mot et regionsbegrenset utviklingsprosjekt i det sør-afrikanske landet Zimbabwe. PM-International støtter utviklingsprosjektet sørvest i Tshitshi Madabe ved å støtte mer enn 700 fadderbarn. Utviklingstiltak på stedet vil fokusere på tilgang til rent drikkevann, sanitæranlegg og hygienetrening. Omtrent 24 000 mennesker i regionen vil dra nytte av dette programmet.


Framtidsperspektiv: 10 000 fadderbarn

I løpet av de siste 27 årene har PM-International donert til sammen over 6 millioner euro til veldedighet. Hvert FitLine-produkt som selges gir barna "an hour of life". Når selskapet vokser, øker også antallet fadderbarn. Familiebedriften har satt seg som mål å øke det totale antallet fadderbarn til 10 000.


 

Om PM-International AG: PM-International AG er et av Europas største selskaper innenfor direktesalg med fokus på helse, velvære og skjønnhet. Selskapet har hovedkontor i Schengen i Luxembourg. PM-International Norge AS ble grunnlagt i 2001 og har kontor på Gjøvik.


PM-International AG ble grunnlagt i 1993. Selskapet utvikler, produserer og markedsfører kosttilskudd og kosmetikk av høyeste kvalitet gjennom sitt eget varemerke FitLine® – mange av produktene har en patentert teknologi. The Nutrient Transport Concept (NTC®) representerer selskapets kjernekompetanse: transport av næringsstoffer nøyaktig dit det trengs, og når det trengs – til cellene. Fra innsiden og utsiden. TÜV SÜD ELAB tester produktene jevnlig og uavhengig, noe som garanterer en vedvarende høy produktkvalitet. Sluttkunder kan se analysene på TÜV SÜD ELABs nettside ved å skanne QR-koden på produktemballasjen. Ingen av konkurrentene har en slik transparens.

Mer enn 600 millioner FitLine®-produkter er solgt over hele verden. Mange kunder, inkludert flere toppidrettsutøvere, bruker jevnlig FitLine®-produkter. Samtidig er firmagruppen PM-International offisiell leverandør til en rekke store idrettsorganisasjoner, f.eks. de tyske, østerrikske og polske skiforbundene (DSV, ÖSC, PZN), det tyske ishockeyforbundet (DEB) og den østerrikske idrettsstiftelsen ÖSH.


Du finner mer informasjon her: www.pm-international.com

83 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page