top of page

PM hjelper: PM-International donerer 90 000 euro i støtte til sykehus i Frankrike

PM-International har donert 90 000 euro til medisinsk utstyr og forsyninger for å støtte avlastningsinnsatser for koronaviruset ved Nancy Regional and University Hospital Center (CHRU), byen der vårt franske datterselskap er lokalisert.Av vår totale donasjon går 60 000 euro til innkjøp av 55 infusjonspumper. De vil bli brukt på intensivavdelingen til CHRU Nancy.


30 000 EUR brukes til forsyninger til leger, sykepleiere og omsorgspersoner som jobber på CHRU. I tillegg til dette har vi gitt 7.500 FitLine Power Meal-barer. Barene er levert til CHRU Nancy 16. april.


PM hjelper: Hjelpefond på 1 million euro

Totalt har vi forpliktet oss til å donere 1 million euro til hjelpearbeid i de mest berørte regionene rundt vårt internasjonale hovedkvarter i Schengen, Luxembourg.


Vi føler en sterk tilknytning til folket i Nancy, ettersom vårt franske datterselskap ligger her. Med donasjonen vår vil vi takke personalet til CHRU Nancy for den enorme jobben de gjør for å hjelpe og beskytte andre. Vi er veldig glade for muligheten til å bidra med medisinsk utstyr. Vi ser på dette som en bærekraftig donasjon, som fremdeles vil være der for å støtte når denne situasjonen har lettet, sier Vicki Sorg, charityambassadør for PM-International.


Med vårt charityprogram PM We Care, har vi drevet med veldedighetsprosjekter i nesten 20 år. Som den største bedriftssponsoren for hjelpe-, utviklings- og talsmannsorganisasjonen World Vision, støtter vi 2300 sponsede barn, deres familier og hele samfunn i mer enn 60 regionale utviklingsprosjekter rundt om i verden, inkludert Ghana, Kambodsja og India.

42 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page