top of page

PM hjelper: 200 550 EUR og forsyninger for å støtte helsearbeidere, hjelpere og familier i Spania

PM-International donerer 1 million EUR for å hjelpe mennesker som er hardt rammet av dagens situasjon. Til å begynne ga vi både 200 550 EUR i hjelp og verneutstyr og forsyninger til hjelpearbeid i Spania. Vi jobber tett med hjelpeorganisasjonen World Vision. For første gang i historien har World Vision erklært en global helseberedskap.Hjelp til å sette opp to feltsykehus

Spania er for tiden blant de landene som er mest berørt av dagens situasjon. Siden intensivavdelingene straks overskrider kapasiteten i Madrid og andre regioner, bidrar World Vision til installasjon og utstyr til feltsykehus i Madrid.


På et senter for mat og sosialhjelp © World Vision
På et senter for mat og sosialhjelp © World Vision

Av vår totale donasjon i Spania støtter 200.550 EUR COVID-19 beredskap fra Doctors of the World Spania i samarbeid med World Vision gjennom to feltsykehus i Madrid, det mest berørte området i Spania. Donasjonen vil dekke driftskostnader for ansatte, verneutstyr og forsyninger.I tillegg donerer PM-International 1000 1-liters flasker med desinfeksjonsmidler og 20.000 vinylhansker til Jupol (Justicia Policial) i Madrid. De vil bli brukt i politiets daglige arbeid, samt levert til lokale medisinske arbeidere og brannmenn.


Støtte i form av mat til utsatte familier i hele Spania

PM har gitt 10.000 FitLine Power Meal-barer fra vår egen produktserie. De første barene ble sendt til Spania 14. april. Gjennom nettverket fra World Vision støtter vi syv lokale mat- og sosialhjelpsentre i hele Spania, som står overfor et økt behov akkurat nå.


FitLine Power Meal-barer, klare for levering til Spania
FitLine Power Meal-barer, klare for levering til Spania

«Vi er veldig takknemlige for PM-Internationals langsiktige sosiale engasjement og støtte for å forbedre livet og fremtiden til de mest utsatte barna, familiene og lokalsamfunnene i verden. Vi setter pris på deres raske tiltak og bidrag til vår globale helsehjelp,» sier Javier Ruiz Gaitán, administrerende direktør i World Vision Spania. «Med føttene på bakken og til stede rundt omkring i verden, er vår mangeårige samarbeidspartner World Vision i en sterk posisjon til å handle raskt og effektivt. Med donasjonen vår ønsker vi å hjelpe de som hjelper andre. Det er et lite bidrag til en global utfordring, men jo flere mennesker og selskaper som bidrar med støtte nå, desto sterkere står vi til slutt,» sier Vicki Sorg, charityambassadør for PM-International.Hjelp der det trengs mest

Med vårt charityprogram PM We Care har vi drevet med med charityprosjekter i nesten 20 år. Som den største bedriftssponsoren for World Vision, støtter PM-International 2300 sponsede barn, familiene deres og hele samfunn i mer enn 60 regionale utviklingsprosjekter rundt om i verden, inkludert Ghana, Kambodsja og India.

29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page