top of page

Celine Christiansen: On the Fast Track with FitLine

Celine startet opp i PM-International i slutten av 2018 og klarte å «gå fra 0 til 10.000» på bare 3 måneder og dermed å kvalifisere til Europe Tour 2019 – IMPONERENDE!


Celine er 24 år gammel og kommer fra Gressvik. Til daglig jobber Celine både som teamsjef innenfor motorsport og med PM-International. La oss følge Celine gjennom en typisk dag i livet hennes. Hvordan gjør hun FitLine og PM-International til en livsstil, og hvordan klarte hun å nå det første målet sitt så kjapt?


Med masse entusiasme og stå-på-vilje og med DemoBagen på armen er hun en super representant for PMs Young Generation! Vi ønsker henne futt, fart og massevis av nye kontakter og takker for bidraget hennes!


Muligheten til å leve det livet jeg ønsker

Aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd at jeg noen gang skulle få bli min egen sjef, styre min egen hverdag og jobbe akkurat hvor og når jeg vil. Ikke trodde jeg at jeg skulle få så mange spennende, utviklende og givende muligheter til å bli en bedre utgave av meg selv. Heller ikke at jeg skulle få møte og bli kjent med så mange fine mennesker som jeg har gjort. Og jeg hadde i hvert fall ikke trodd at det skulle gå an å våkne med en så positiv innstilling og god følelse i kroppen som det jeg gjør, hver eneste dag. For det er nettopp det FitLine har gjort for meg: gitt meg en skikkelig boost – ikke bare fysisk, men også når det kommer til personlig utvikling. Jeg føler meg bedre enn jeg noen gang har gjort, og jeg smiler, hver eneste dag, for du vet ikke hva dagen vil bringe.


Du vet ikke hvem du møter på din vei som du kan hjelpe. Du vet ikke hvem du får hyggelige tilbakemeldinger fra, eller hvem det er som kommer til å takke deg neste. Men du vet likevel at det blir en bra dag, med nye muligheter, utfordringer og givende øyeblikk. For jeg har muligheten til nettopp det: leve det livet jeg ønsker å leve – med frihet, muligheter, utvikling, glede og ikke minst kunne hjelpe folk jeg møter på min vei. PM-International har sørget for at jeg kan leve det livet jeg vil leve, nemlig MIN hverdag!Treffer folk der jeg er

Jeg jobber nok på en litt annen måte enn hva mange andre på min alder gjør. Jeg har ingen utdanning, jeg går ikke på skole eller jobber deltidsjobb. Jeg er teamsjef for Joachim Waagaard Motorsport, og jobber med PM-International på heltid. Som teamsjef er min jobb å sørge for at alt av logistikk er optimalt, at menneskene rundt meg har det de trenger og at de har det bra når vi er på billøp. Det fine med denne jobben er at jeg treffer veldig mange forskjellige mennesker hele tiden. Og dette gir meg selvfølgelig muligheter ut av en annen verden: alle trenger energi, alle ønsker overskudd og mange av de er slitne. Og misforstå meg rett, men for min del er det musikk i mine ører fordi jeg ønsker å hjelpe folk, det er derfor jeg driver med dette. Jeg holder det enkelt – de får smake, blir nysgjerrige og stiller spørsmål. Så får de svar. Blir det ingen registrering der og da, legges de i listen min over mennesker jeg skal følge opp. Så gjør jeg nettopp det: lar de smake en gang til, og forklarer enkelt igjen. Det er som regel nok.


Activize til alle døgnets tider

Jeg har med meg produkter hvor enn jeg drar, og sørger for at hele teamet alltid har en PowerCocktail i hånden i det de står opp. For dette er hektisk, det er tungt og det er både fysisk og psykisk krevende når vi er på billøp. Drifting er en kjøreteknikk hvor en fører lar bakhjulene kontrollert sladde, og der føreren må motstyre bilen rundt en trasé eller bane. Så her byttes det altså dekk etter hvert eneste run, det fylles fuel, det byttes deler som ryker, det spises lite mat, men drikkes mye Activize. Det er varmt, det er tungt, det er superhektisk og man skal likevel ha hodet på rett plass til enhver tid, og jobbe sammen som et team. Så la oss si det slik: vi har virkelig fått satt produktene på prøve, spesielt Activize til alle døgnets tider. For noen ganger må det jobbes hele natten, og da trengs det energi og fokus. For her har vi ikke muligheten til å ikke stille til start. Det er partnere og sponsorer involvert, og de forventer resultater og en bil som er på banen til enhver tid.Det gjelder å close et salg

Vel, teamet til Joachim har sett verdien av FitLine og PM-International og forstår hva dette er bra for, og det er også derfor over halvparten av de allerede er teampartnere nå. Og sånn fortsetter jeg å jobbe: alle ser at produktene står fremme, alle får gjerne smake og en enkel, konkret forklaring skal de selvfølgelig også få. Og registreringen: den gjør jeg selv. Da går det raskt og enkelt for seg, og jeg vet at ting blir gjort riktig. Det handler om å vise forståelse, og deretter være såpass direkte at du closer salget. Og for de jeg ikke har registrert: de er blitt oppmerksomme, nysgjerrige og ser hvor de skal gå om de trenger litt ekstra energi. De tar vi på neste løp, eller ved en annen anledning. Det ser jeg på som en ny mulighet, ikke en utfordring.


Min drøm er å inspirere flere unge til å se muligheten

For meg handler det ikke lengre om pengene eller salgene, men om å hjelpe andre på min vei. Jeg er utrolig takknemlig og ydmyk for at nettopp jeg kan hjelpe så mange mennesker i mitt liv. Og det er noe jeg virkelig tror på. Jeg er også takknemlig for at jeg har muligheten, for at nettopp jeg KAN drive med dette fordi jeg VIL gjøre det. Det er ikke noe jeg må, men noe jeg kan og vil. Det er en stor og vesentlig forskjell på nettopp det der. Og det eneste jeg angrer på med PM-International er at jeg ikke har begynt før. Jeg håper jeg kan inspirere flere unge (og naturligvis også eldre) til å se mulighetene vi har med PM-International, for dette er virkelig gøy! Og hvem er det vel ikke som ønsker å styre sin egen hverdag? Den friheten er gull verdt, og hvem som helst kan gjøre dette. Og enda bedre: du kan gjøre så mye/lite du vil, og det er ingen krav; de setter du selv!601 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page