top of page

FitLine Champion trosser tyngdekraften

Anton Sæten bor i Voss, også kjent som «ekstremsportens vugge». Han elsker å tilbringe tid i luften, og freestyle-ski ble hans valg av ekstremsport etter å ha drevet med skiskyting i et par år. Ettersom vintersportsesongen sakte tar seg opp, ønsker vi å lære alt om lidenskapen hans. Hvordan forbereder han seg om sommeren for å bli den beste versjonen av seg selv i bakken, og hvordan hjelper FitLine ham?


Freestyle er en del av motkulturen – en slags renegat livsstil. Er det et uttrykk for rebellen i deg, eller hvorfor driver du med det? Ja, jeg er helt enig! Det er mange forskjellige personligheter i bakken, og du kan møte mange interessante mennesker. Jeg startet på grunn av rushet det gir meg. Helt siden faren min tok meg med til bakken for første gang da jeg var 11, visste jeg at dette er min lidenskap. Spenningen og adrenalinrushet jeg får fra freestyle-ski er noe jeg ikke kan få fra noen annen sport. Min bror og jeg gjorde doble flips på langrenn som barn. Skal jeg være ærlig, ødela vi flere ski.


Anton (til høyre) og broren Bjørnar.

Hva er favorittdisiplinen? Big air, slopestyle eller halfpipe? Slopestyle! Disiplinen er super lekende med stort utvalg. Ingen av kursene er de samme - mulighetene er nesten uendelige. Men jeg må si at den store hoppeseksjonen er den mest morsomme i slopestyle. Jeg elsker å tilbringe tid i luften!


Hvordan ser lavsesongen ut for deg? Jeg elsker å være allsidig og leken om sommeren, så jeg gjør alle slags forskjellige aktiviteter. Det er en naturlig elvebølge i min hjemby for surfing, og det er ikke langt å reise til en god havplass heller. Jeg liker også sommerski, terrengsykling, løping og alt som er morsomt.


Borte fra snødekte bakker: sommermorro på stranden

Hvordan forbereder du deg til sesongen? Strikk- og trampolinehopping er alltid en slager. Jeg får mange ideer til nye triks, og det forbedrer kroppsbevisstheten i luften. Det er viktig for meg å visualisere nye triks før jeg prøver dem ut i luften og på skinnene. Styrketrening og koordineringstrening er også en stor del av forberedelsen min. Det bidrar til å beskytte kroppen min mot skader etter landing av store hopp. Jeg ser også andre skiløpere og noterer meg alle de små detaljene som kan gjøre en forskjell.


Hvordan hjelper FitLine deg, og hvordan integrerer du produktene i din daglige rutine? Jeg hadde 130 ski-dager forrige vinter. FitLine gir meg det fokuset jeg trenger når jeg treffer de største hoppene, og det hjelper meg å holde skadefri og frisk.


Jeg elsker produktene og det er en del av min hverdagsvane, som å pusse tennene mine. Jeg tar Optimalsettet, ProShape (Amino), Heart-Duo og Munogen. Protein-Ultra og PowerMeal er perfekt "hurtigmat" i ryggsekken min når jeg går på ski.121 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page