top of page

Mer familietid og finansiell sikkerhet? Det er mulig!

PM-International. We are family! Eller skal vi heller si familier? I PM finner vi hele familier som har bestemt seg for å gjøre karriere med oss. Hver familie har sin andel av fars- og morsfigurer, banebrytende sønner og døtre, opprørske, men geniale kusiner, smarte og løsningsorienterte onkler og tanter – simple, successful! Hver familie har sine egne verdier. Og hver familie har sin egen historie. Vår serie «PM-Family» – omhandler fortellinger om suksess og hyller de som kombinerer arbeid og privatliv samtidig. Dette er deres historier. Mange av historiene er inspirerende, oppløftende, emosjonelle eller morsomme. Og de er alltid unike!


Sandler-familien – en enkel og autentisk familie. Når de møtes, har de voksne en morsom vane med å konkurrere mot hverandre, og de utfordrer hverandre med utfordringer som: "En ekte Sandler tar alltid et morgendykk i sjøen, selv i isvann". Men når det gjelder å jobbe sammen i PM-International trekker de i samme retning. Anna Sandler er en av PMs øverste ledere. Hun ble med i selskapet i 2006 og har siden da klatret opp til Champion's League. Hun er også gjentatte ganger blant TOPP 25 over hele verden. Hennes kusine Monica, som ble med i 2010, har nådd President`s Team. Å jobbe sammen som en familie har virkelig påvirket dem positivt. De deler en lidenskap for det de gjør, og illustrerer deres PM-Family-historie med uforglemmelige minner som de tar med seg på reisen.

Men vent litt, alle historier har en begynnelse... Hvordan begynte Anna og Monica? La oss ta en titt.

Hva om du kan ha...


...mer tid med familien? Mødre og fedre, forestill dere dette: Klokken er 7 på en mandag morgen. Den tidlige sommersolen skinner mot persiennene, og prøver å klemme seg gjennom. Du ligger sammenkrøket i sengen. Lyden av små barneføtter beveger seg nedover gangen. Soveromsdøren lukkes opp, og du åpner øynene dine for å se det søvnige hodet til 4-åringen som kommer smilende inn. Hun hopper opp i sengen, og du tar deg tid til å kose litt lenger – fordi du kan! Ingen alarm som vekker deg, eller press for å få barna klare så du kan slippe dem av i barnehagen, før du haster videre til jobben. Kan du tenke deg å våkne opp som dette og fortsatt tjene penger? For det kan du, hvis jobben din er hvor du vil at det skal være, når du har tid.Fordi hun jobber med PM, har Monica Sandler friheten til å gjøre det. Hun og hennes ektemann har to barn, Axel (11) og Filippa (9). Monica pleide å jobbe som idrettslærer på videregående skole. Etter å ha vært igjennom to svangerskap, kjempet hun med vekten og følte seg utmattet og sliten. Mens hun fortsatt var i barselpermisjon, introduserte hennes kusine Anna henne til FitLine-produktene. Først var det virkelig entusiasme da hun fortalte om resultatene hun opplevde. "Jeg ble hekta på produktene som så mange andre i familien min, men jeg trodde ikke at jeg ville starte med business", innrømmer Monica.


Hva endret seg? Det var det et spørsmål om personlig oppfyllelse. Da hun tok Axel og Filippa til å leke i parken, så hun andre mødre, som også slet med vekten og utmattelse, og hun ønsket å hjelpe dem. Monica innså:

"Jeg følte at jeg kunne hjelpe flere mennesker ved å snakke om FitLine-produktene, enn å være en idrettslærer."

Det største er at jobben er til fordel for familien hennes. Hun skjønte at å jobbe med PM ikke bare er ment for å hjelpe andre mennesker, men også henne selv og familien. Kort sagt, hun fikk mer kvalitetstid med familien. Som lærer har man mange ferier, men man er også bundet til faste skoleferier. I tillegg er Monicas mann leder for to sykkelbutikker, og sommeren, spesielt i skoleferiene, er den travleste tiden på året. PM gir henne friheten til å planlegge feriene når det passer best for familien. Hun kan være hjemme når barna kommer hjem fra skolen, og hun kan være med på sportsaktiviteter. Hun stresser ikke om morgenen for å gå på jobb og det er ikke noe problem å være hjemme om barna skulle bli syke. Alt dette fordi jobben hennes er akkurat der hun er....større finansiell sikkerhet? Helt ærlig, jeg er sikker på at alle (selv de i 20-årene) har tenkt litt på hvordan pensjonen deres vil se ut. Og disse tankene har sikkert ikke streifet en uten et snev av panikk: Hvordan vil livet mitt se ut når jeg er pensjonist? Skal jeg kutte ned på forbruket mitt? Hva med å gå ut på middag, shoppe, dra på ferie, eller bare gi deg selv noe hyggelig en gang iblant? Tenk om du ikke trenger å bekymre deg for noe av dette.


Anna Sandler, Monicas kusine og gudmor til Filippa, var den første i Sandler-familien som ble med i PM. Hun startet bare med å bruke FitLine-produktene. I begynnelsen var hun veldig fornøyd med resultatene, men hun var litt skeptisk til direktesalg. Hun sier: "Jeg visste ingenting om direktesalg, og tenkte at det ikke ville være noe jeg ville gjøre. Ved å ha et åpent sinn, og lære mer om selskapet og hvordan PM fungerer, kom jeg over min personlige barriere. Tilliten min vokste da jeg lærte om en sunn og rettferdig forretningsmodell". Som hun sier om seg selv, er hun ikke en drømmer, men en måljeger. Hun er ikke redd for å ta skjebnen i egne hender.Selv om hun elsket sin jobb som terapeut for alternativ medisin, så ikke Annas potensielle pensjon lovende ut, også fordi hun hadde eid en liten bedrift og bodde i Italia i 10 år. Dråpen som fikk begeret til å renne over, var da moren pensjonerte seg og hun fikk se hva moren måtte leve av. Så da hun hørte om PMs forretningsmulighet til en inntekt på 50 000-150 000 svenske kroner per måned etter 3-5 år i selskapet, så hun en sjanse til å bli økonomisk trygghet. Hun tok sjansen og startet som Teampartner i PM.


Anna sier: "Jeg er så takknemlig for at jeg har tatt beslutningen om å gjøre en endring som har blitt den beste investeringen i livet mitt


Det var en avgjørelse hun gjorde basert på troen på FitLine-produktene, forretningsmodellen, selskapet PM-International og seg selv. Gjennom årene har Anna opparbeidet et team med rundt 4 900 Teampartnere. Nå har hennes lidenskap for å jobbe med PM utviklet seg til å handle om så mye mer enn økonomisk sikkerhet. Hun elsker jobben sin, spesielt når hun ser at det hjelper mennesker. Den positive energien hun får fra folk når de er fornøyd med produktene, deres personlige vekst og selvutvikling er uvurderlig.

På et mer personlig plan, gjør PM det mulig for Anna å kombinere jobb med sin andre lidenskap i livet: rasehester. Hennes mann er en profesjonell trener og racer, og Anna liker å tilbringe mye tid i stallen og på travbanen, og tar vare på hestene sine.

Anna og Monica er ikke de eneste i familien som jobber med PM. For eksempel har Monicas far, Örjan Sandler (som for øvrig har konkurrert i 5 Olympiske Vinterleker og vunnet bronsemedalje i Grenoble 1968 i 10.000 meter skøyter), hennes søster Elisabeth Sandler, Annes ektemann Håkan Skoglund, hennes halvsøster og flere fettere er også en del av historien. Faktisk deltok 11 medlemmer av Sandler-familien, inkludert barn, på Europe Tour, hvorav 5 hadde kvalifisert seg. Selv de yngste Sandlerne har brukt produktene i over 8 år nå. De vokser opp med PM, lærer alt om produktene og virksomheten. Hvem vet, kanskje vil de også jobbe med PM en dag?40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page