top of page

Lise og Sandro – the Young Generation

Lise fra Grålum og Sandro fra Tyskland møttes på PM-Internationals Europe Tour i 2015 og ble sammen to år etter på Europe Tour på Malta – den gangen var Lise Vice President og Sandro IMM. I dag bor de i Sveits og jobber heltid med PM-International. Etter den nasjonale kongressen i Oslo i september tok vi en prat med paret for å finne ut av hvordan det er å jobbe med PM når man tilhører the Young Generation!

Både Lise og Sandro er ekte FitLine-barn og startet å bruke produktene lenge før de skjønte hva produktene faktisk gjør for overskudd og god helse. Lise forteller:


«Det var mamma som kom hjem med FitLine. "Drikk dette," sa hun, og så var jeg i gang. Jeg var aldri redd for å tilby Activize til venner, så faktisk drev jeg med direktesalg lenge før jeg skjønte at jeg gjorde det! Jeg var en fornøyd bruker som ønsket at alle rundt meg skulle ha det bra. Men det var først da to klassevenninner ønsket å bestille abonnement at jeg startet opp for alvor. Igjen ble det mamma som forklarte og hjalp meg å registrere mine første to, og så var jeg i gang. Et år etter gikk jeg til IMM med halve klassen som FitLinere! Den viktigste erkjennelsen var vel at nå hadde jeg smakt på mulighetene denne jobben gir, og etter det var tanken på en «vanlig» jobb helt utenkelig.»Sandro kommer fra en familie med lange tradisjoner i direktesalg. Med en far som har stor suksess i PM-International, var direktesalg en forretningsmodell han var fortrolig med fra barnsben av:


«Jeg måtte likevel innom 5 jobber og et BI-studium i Berlin før jeg virkelig forsto hvilke muligheter bransjen gir! Spørsmålet er jo alltid om du er villig til å designe livet ditt selv, på godt og vondt. Mitt svar var at jeg ikke ønsker å tilbringe livet på et kontor og alltid være innskrenket til hva sjefen min ønsker. Og her dreier det seg ikke bare om lønn, men også om ansvar, ferie og tid for familien. Ting som virkelig teller for meg, er å bli verdsatt og kunne bruke tiden min slik jeg ønsker det samt å kunne jobbe hvor som helst i verden. Det gir en utrolig frihet!»


Som 23- og 26-åringer startet Lise og Sandro med network marketing på et tidspunkt hvor mange av deres jevnaldrende akkurat er i gang med studier og har skaffet seg høyt studielån. Hva er det som gjør PM-International så attraktivt for unge mennesker?


«For å være ærlig, så fokuserer vi på alle typer mennesker, uansett alder, og vår måte å selge både produkter og businessideen rundt produktene, er den samme om vi snakker med noen på vår egen alder eller noen som kunne vært besteforeldrene våre. Det vi snakker om, er det samme som fascinerer oss; det at du får akkurat så mye som du fortjener! Men tilbake til Young Generation: vi sørger selvsagt for at det skal være gøy. Vi møtes etter seminarene, vi reiser på ferier sammen. Alt dette tiltrekker unge mennesker, som helt sikkert ikke får disse tilbudene hos en vanlig arbeidsgiver.»«Jeg har jo virkelig prøvd begge deler, både en "vanlig" jobb og network marketing,» forteller Sandro, «og tenker at akkurat nå jeg ung og sprek og har muligheten til å jobbe hardt og bygge opp noe for meg selv og med PM. Dette formidler jeg alltid til dem jeg snakker med.»


«Jeg husker godt min første tur med PM-International til Ibiza,» forteller Lise. «Første kvelden ble det holdt en velkomstfest for alle og jeg gjemte meg bak mamma og turte ikke å snakke med noen. Så kom det en ung fyr bort til meg og spurte om jeg ville sitte sammen med dem – en stor gruppe med ungdommer som var utrolig inkluderende. Det var en følelse jeg aldri kommer til å glemme og er faktisk noe av det jeg liker aller best ved PM-International – menneskene du møter.»


Når vi snakker om opplevelser – dere to møttes jo i PM-International og ble et par på en Europe Tour, og nå blir vi selvsagt nysgjerrige; hvordan gikk det til – og enda viktigere: fungerer det når man tilhører forskjellige team og faktisk er konkurrenter?


«Vi møttes i 2015 på Europe Tour til Sicilia, og så møttes vi igjen på Malta. Vanligvis kunne dette ha blitt vanskelig – vi bodde i forskjellige land og hadde jobb på hver vår kant. Men nettopp det at vi begge jobbet med PM, gjorde at vi faktisk kunne møtes akkurat når vi ville, så etter Malta sørget vi for å møtes hver gang det bød seg en mulighet.

Egentlig jobber vi ikke så mye sammen, men det at vi begge kjenner bransjen, gjør at vi støtter og heier på hverandre. Dessuten kan vi lære av hverandre. Vi har begge den samme drømmen om å leve et meningsfylt liv, fylt med glede og frihet. Vi ønsker oss begge tid til familie etter hvert. Og så håper vi at vi, mens vi når våre mål og drømmer, beholder føttene på jorda og alltid jobber for å bli bedre.»Sandro, du vet kanskje at vi nordmenn er ganske stolte av landet vårt, så vi må få spørre deg: Hva liker du med Norge?


«Naturen! Norge er et utrolig vakkert land, wow! Dessuten liker at folk virker avslappet, det er ikke så hektisk her. Dessuten er nordmenn veldig hyggelige! Jeg elsker å komme til Norge, og kommer flere ganger i året, det er nesten som å være hjemme!»


761 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page