top of page

Jürgen Bruckner - fra null til hundreSom 20-åring følte Jürgen seg fanget i jobben på sykehjemmet der han tok seg av eldre. Uten tvil en verdifull oppgave, men Jürgen hadde likevel andre planer i livet. Derfor tok han valget om å ta kontroll over sin egen skjebne, og i dag er han en av de mest suksessrike Teampartnerne i PM-International som Silver President's Team og Leader of Excellence. Vi fikk æren av å stille Jürgen et par spørsmål om livet og karrieren hans:

Du gikk på sykepleierskolen. Hva fikk deg til å gjøre en endring?

«Jeg tok vare på 90 år gamle mennesker daglig. De fleste var ivrige med å dele sin visdom og erfaring, og om de virkelig likte deg, fortalte de at du ikke skal kaste bort den mest dyrebare ressursen du har: tiden din! Nesten alle uttrykte den samme angeren, og jeg glemmer ikke at jeg tenkte: hva hvis? Hva hvis jeg hadde mot til å gjøre det jeg ville? Den setningen husker jeg godt, for på et tidspunkt så jeg meg selv sitte der, rynkete og grå i håret, mens jeg snakket med de som stellet og matet meg: "Hva hvis jeg bare hadde hatt mot til å gjøre det jeg ville?". Det var da det slo meg: jeg måtte gjøre drastiske endringer i livet mitt. Dette var ikke fremtiden jeg ønsket meg.»Hva fikk deg til å starte med direktesalg?

«Jeg vokste opp med tre søsken, og faren min oppdro oss alene. Vi hadde aldri penger. Og når jeg sier aldri, så mener jeg ALDRI! Fritidsaktiviteter, reiser og andre ting som klassekameratene mine likte å gjøre, var ikke mulig for meg. Derfor begynte jeg å jobbe i veldig ung alder. På min aller første jobb da jeg var 16 år gammel, solgte jeg veldedighetsabonnementer. Og for å være helt ærlig: jeg elsket det! Jeg lærte noe av det viktigste allerede da: hvordan håndtere at noen takker nei. Tre av hundre mennesker gikk med på å kjøpe et abonnement fra meg. Jeg vet ikke hva jeg tenkte den gang, men for å endre det, oppdaget jeg duplisering og begynte å rekruttere folk, organisere dem og motivere dem med små insentiver. For eksempel en snaps til den som solgte mest abonnementer den dagen. Ikke helt sammenlignbart med World Tour, Europe Tour eller bilprogrammet til PM, men det fungerte likevel. Jeg skjønte at jeg var i stand til å gjøre en forskjell i mitt eget liv ved å gjøre en forskjell for andre!»Hvordan klarte du å oppnå suksess så raskt?

«Jeg må innrømme at jeg hadde en veldig god mentor, Joachim Heberlein. Han er ikke i strukturen min, og jeg er heller ikke i teamet hans, så det å veilede meg var raust og det motiverte meg til å virkelig tro på meg selv. Jeg måtte lære mye, og tro meg, jeg gjorde veldig mange feil i begynnelsen. Men Joachim fortsatte å tro på meg, styrket meg og satte fri en styrke som var i meg hele tiden. Jeg brukte kunnskapen og erfaringen hans hver gang jeg hadde et spørsmål. Hver gang jeg var i en situasjon som var håpløs, satt fast i motbakke eller møtte en hindring jeg ikke klarte å løse selv, ringte jeg ham. Nå som jeg har min egen struktur og mitt eget team, gjør jeg det samme med dem. De kontakter meg hver eneste dag! Problemer, ideer eller løsninger, det spiller ingen rolle. De snakker med meg, og jeg kan dele min erfaring med dem.»


Hvordan holder du motivasjonen oppe etter et tilbakeslag?

«Det er enkelt. Det sitter i hodet ditt. Når jeg ser på mulighetene som man blir presentert for i direktesalg, fokuserer jeg ganske enkelt på de positive tingene det gir meg i livet, de mange inspirerende menneskene jeg møter, og alle ferdighetene jeg har lært.»


Hvilke råd vil du gi til dem på din alder som funderer på hva de skal gjøre videre i livet?

«GÅ FOR DET! Det er alltid verdt å prøve! Lytt til de som allerede lykkes, og kvitt deg med fordommene. Du kan starte i dag om du vil, du trenger ikke en spesiell utdanning eller bestå eksamen. Det er faktisk så enkelt. Jeg var på et veldig dårlig ståsted da jeg begynte, og jeg hadde ingenting å tape. Men jeg vant alt likevel: økonomisk frihet, den mest fleksible fleksitiden du kan forestille deg, og mye mer!»Var du med på årets Europe Tour til Calabria?

«Selvfølgelig! Med PM-International er reiseinsentivene alltid morsomme, og du møter fantastiske og hyggelige Teampartnere fra hele Europa. Jeg vet dette, for jeg har kvalifisert til dette utrolige insentivet for det sjette året på rad. Hellas, Italia, Spania, Malta, Kroatia og nå Italia igjen. Det er 6 uforglemmelige ferier på rad! Det er så inspirerende å møte andre vellykkede Teampartnere, du lærer veldig mye av andre! I tillegg hjelper det å holde seg oppdatert på de siste nyhetene, og ikke minst; de legendariske festene må man ikke gå glipp av!»

202 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page