top of page

Hold deg sunn i ferien

Når du er på reisefot kan det være en skikkelig utfordring å holde på de faste rutinene, enten du skal på forretningsreise eller ferie. Hvor mange ganger har vi ikke avsluttet ferien med et par ekstra kilo? Dette skjer ofte fordi det er så mye vanskeligere å ta smarte og sunne valg når vi ikke er i familiære omgivelser. Her har du noen tips til hvordan du kan holde deg sunn når du er ute og reiser!Før du drar

Vær organisert: organisert pakking og perfekte forberedelser er det første skrittet til å holde deg sunn mens du er på ferie. Husk det som er en del av dine daglige rutiner, for eksempel FitLine PowerCocktail og Restorate. Porsjonspakninger er ekstra kjekt når man er ute på reise – fyll kofferten din med så mange du trenger! Du vil tross alt ikke starte dagen uten en PowerCocktail. Og kvelden blir jo bare så mye bedre med Restorate.


Gjør leksene dine: med en økende grad av sunne matbutikker og diettvennlige restauranter, vil det ikke bli et problem dersom du har speidet litt på forhånd. Trenger du en matguide til stedet du skal dra, finnes den mest sannsynlig på internett. Sjekk det ut før du reiser, så kan du lage en liste over steder som tilfredsstiller behovene dine.


På flyturen

I utgangspunktet bør man prøve å unngå bearbeidet mat. Vi er klar over at de færreste har tid til å forberede et sunt måltid for å ta med seg på flyet. Selv om det ble gjort, ville det trolig bli stoppet i sikkerhetskontrollen uansett. Hvorfor stresse med dette på reisen? Noe som er enklere og mer praktisk (i hvert fall for korte avstandsflygninger), er å velge deg noe fra sortimentet vårt av barer når du er på farten. Hva med en White Choco-Slim, Choco-Slim eller en Power Meal-bar? De bidrar til å mette magen fram til neste sunne måltid.

Bonus: sunne og behagelige reiser kan også inkludere et friskt pust. Om ikke for deg selv, tenk i det minste på andre. Fra erfaring vet vi at alle setter pris på frisk pust når de sitter i nærheten av andre på et fly. Pakk med deg FitLine Fresh for en forfriskende mint-ånde.På stedet

Lag dine egne måltider: ta deg tid til å tilberede måltidene dine dersom du bor på et sted med eget kjøkken. Det kan være en fin måte å koble av på, og på ferie har man gjerne tid til nettopp å koble av. Inkluder gjerne barna i matlagingen, så kan dere ha det gøy mens dere lager maten sammen.

Rør litt på deg: de fleste hoteller har eget treningssenter, og du bør ta deg tid til minst 30 minutter med trening hver dag. På ferie, når du ligger på stranden kan det være avslappende, men det kan også få deg til å føle deg treg og stiv. Husk å røre litt på deg og ha litt mild trening – gå tur, tøye og strekke deg, yoga, svømming eller hva enn du liker. Drar du på sightseeing rører du også på deg.

Drikk vann: vi får ikke sagt det nok ganger, siden det er nevnt på bloggen flere ganger tidligere. Men det er så viktig! Fyll opp en FitLine-flaske, og drikk jevnt og trutt gjennom hele dagen. Før møter, de late dagene på stranden, eller til sightseeing gjennom byen.

207 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page