top of page

Gjerpen er "powered by FitLine"

Oppdatert: 19. aug. 2020

FitLine utvider sitt idrettskooperasjonsprogram med den profesjonelle Eliteserieklubben Gjerpen HK fra Skien (kvinner). Hele teamet vil få tilgang til FitLine-produkter gjennom hele neste sesong.


Gjerpen HK har lenge vært en av Norges største håndballklubber med stor tradisjon i å bygge opp nye talenter til nye toppspillere. I dag er de ett av Eliteseriens yngste lag med et stort potensiale til å nå toppen.


Idrettsutøvere med gode holdninger

Nathalie Hendrikse, en av lagets viktige spillere, har både bedret sine prestasjoner på banen og sin generelle helse etter at hun startet å bruke FitLineproduktene. Dette har blitt en inspirasjon for noen av de andre spillerne som også har startet å bruke FitLine som del av sin daglige treningsrutine.

Som et resultat av dette, kom spillerne opp med et genialt forslag: en storstilt kooperasjon mellom håndballklubben og PM, som hele laget kan dra nytte av. Dette var et viktig momentum som fikk de to involverte partene til å sette opp grunnlaget for et framtidig partnerskap.


Å vinne er bare en del av helheten. Den andre delen er å bygge opp sterke idrettsutøvere.

En kooperasjonsavtale mellom “FitLine” (merkevare fra PM-International AG) og Gjerpen Håndball ble signert av Karl-Fredrik Velle og Inger Sverresson forrige uke.

Målet med avtalen som opprinnelig kom i stand etter en henvendelse fra spillerne, vil synliggjøre den viktige rollen FitLineproduktene har som premium ernæringstilskudd i proffidretten; å bedre prestasjonen for spillerne under trening, kamper og i deres hverdag ellers. Inger Sverresson, daglig leder i PM-International Norge, er tydelig fornøyd med en kontrakt som vil styrke felles interesser: “Vi ser fram til et flott samarbeide med Gjerpen Håndballklubb. Tradisjonelt sett har Norge alltid vært et sterkt marked for FitLines premiumprodukter og vi er glade for at vi nå kan supporte et sterkt kvinnelag i Eliteserien i håndball. Det er virkelig spennende.”


Gjerpen HK vil bli supportet med alle nødvendige ernæringstilskudd gjennom hele sesongen. Gjerpen Håndballs sportsdirektør Karl-Fredrik Velle er overbevist om at samarbeidet vil bidra positivt for begge parter: “Med FitLine vil vi ha en partner vi kan stole på og som vil supporte våre utøvere med sikre ernæringstilskudd av høy kvalitet. Vi verdsetter FitLines arbeid for en ren idrett.”.


Velle setter også pris på at alle FitLine-produktene er klarert for alle dopingrelevante substanser av det prestisjetunge Cologne List, et velrennomert laboratorium som lister ernæringstilskudd fra hele verden som har blitt testet og klarert for dopingrelevante substanser og stimulantier og som tilbyr idrettsutøvere og produsenter en uavhengig serviceplattform med transparent produktinformasjon til nytte for alle involverte parter.


Samtidig var det svært viktig for samarbeidet at selskapet har en lang historie i å tilby effektive løsninger med bærekraftige resultater for sine samarbeidspartnere. Mer enn 1.000 toppidrettsutøvere bruker og stoler på FitLines ernæringstilskudd og PM-International er offisiell leverandør til et stort antall idrettsforbund og landslagsteam verden over, for eksempel DLV (Tysk Friidrettsforbund), ÖSV (Østerrisk Skiforbund), Swiss Handball Association og mange fler. “FitLine-merket har en vinnertradisjon og sammen med den høye kvaliteten og naturlige ingredienser som stabiliserer immunforsvaret, fyller opp næringshull og energilagre og bidrar til raskere restitusjon, gjør oss trygge på å kunne bygge opp en kultur av førsteklasses prestasjon for Gjerpen HK” sier Velle.


FitLine Gjerpen

59 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page