top of page

Gi huden din maksimal glød med den nye FitLine Young Care-serien

Ser du bra ut, føler du deg bra. Å ha ren og klar hud kan bidra til å øke selvtilliten, og du viser deg fra din beste side. Det er derfor det er så viktig å ta vare på huden. Spesielt ung hud trenger ekstra oppmerksomhet, med sin eksponering for faktorer som stress, forurensing og sminke. Tenk om det fantes en superenkel, helhetlig tilnærming for å gjøre de daglige hudpleierutinene enklere, slik at du får en strålende klar hudtone og ungdommelig glød?«Jeg elsker å ta godt vare på huden min, og jeg tror alle bør gjøre det samme», sier Romy Fournelle, danser og distributør i PM-International. Som influenser i sosiale medier er hun et synlig eksempel på at det gir uttelling å ta vare på huden. Men hun husker også godt at hun slet i lang tid før hun fant en rutine som passet huden hennes best. Sammen med kosmetisk direktør Anja Wunder har vi bedt henne om å prøve den nye FitLine Young Care-serien for å vise deg hvordan du kan integrere Cleansing Foam, Peeling Mask og Balancing Cream i din daglige rutine.


Nysgjerrig? Slik gjør du det:


1. Cleansing Foam

Påfør Cleansing Foam morgen og kveld på fuktet ansikt, nakke og bryst/hals for å rense porene for sminke, smuss, og overflødig hudfett. Masser forsiktig inn og fjern med lunkent vann. De naturlige planteekstraktene og spesielle vaske-aktive aminosyrene renser ikke bare grundig og forsiktig, men fukter også. «Forbereder huden din på en ny dag, og fjerner eventuelt overflødig hudfett fra natten. Om kvelden beroliger skummet huden og porene, og fjerner forurensinger og smuss som har samlet seg i huden om dagen. Du vil elske den silkemyke, glatte huden etter å ha brukt skummet», sier Anja.2. Peeling Mask

Er det en peeling? Er det en maske? Det er begge deler! Anja forklarer: «Vi ønsket å utvikle et produkt som fungerer effektivt på overflaten, og som renser i dybden på samme tid. Så vi utviklet denne unike 2-i-1-løsningen for strålende, jevn og glatt hud». De runde, myke og biologisk nedbrytbare peelingkornene fjerner døde hudceller skånsomt, og stimulerer mikrosirkulasjonen. Den klare hvite leiren absorberer overflødig talg, miljøforurensinger og renser porene.


Påfør peelingmasken 1-2 ganger i uken på renset, tørr hud i ansiktet, hals og brystparti (etter å ha brukt Cleansing Foam), og masser forsiktig inn i huden. La masken forbli på huden i 10-15 minutter og skyll deretter med lunkent vann.


3. Balancing Cream

Balancing Cream er det siste trinnet for å fullføre din nye FitLine-hudrutine. Påfør kremen morgen og kveld på ansikt, hals og brystparti etter rens (eller etter fjerning av Peeling Mask på de dagene du bestemmer deg for å eksfoliere) og masser forsiktig inn. Det geniale, naturlige og aktive ingredienskomplekset balanserer huden og perfeksjonerer utseendet. Den ekstra bonusen du kan glede deg over: naturlige bioflavonoider beskytter mot tidlig aldring av huden.


«Når det gjelder å utvikle en hudpleierutine som virkelig gjør at du føler deg gjennomført ren og velpleid, er disse produktene helt suverene», konkluderer Romy, som er veldig positiv til den nye hudpleieserien for ung hud. Hun presiserer at det å implementere gode hud- og skjønnhetsvaner i ung alder er kjent for å bidra til ungdommelig hud når du blir eldre.110 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page