top of page

FitLine samarbeider nå med Swiss Sports Aid Foundation

Et viktig samarbeid for å støtte sveitsiske idrettsutøvere på vei til verdenstoppen.

Thayngen, 19.08.2021 – Utøverne i Swiss Sports Aid vil nå være utstyrt med FitLine ernæringstilskudd. PM-International blir offisiell sølvpartner for Swiss Sports Aid Foundation. Urs Wietlisbach (president), Steve Schennach (daglig leder for Swiss Sports Aid), Thomas Rauscher (daglig leder i PM-International Sveits), og Bettina Luz (finansdirektør i PM-International Sveits) signerte en partnerskapsavtale. Swiss Sports Aid støtter spesielt idrettsutøvere i ung alder og i marginal idrett, hvor det ofte ikke er mediedekning, store sponsorer og høye premiepenger. Her hjelper Swiss Sports Aid prestasjonsorienterte idrettstalenter og deres familier med å håndtere den økonomiske utfordringen.


Steve Schennach, administrerende direktør i Swiss Sports Aid sier: «Vi er veldig glade for å ha funnet en relevant partner i FitLine for å støtte eliteidrettsutøverne fra Sveits. Swiss Sports Aid Foundation drar fordel av dette partnerskapet. Det har en stor fordel for utøverne direkte, men også for medlemmene i den nye friidrettsutviklingsklubben Team Suisse (teamsuisse.ch).» Schennach forklarer også den nye partnerskapsfilosofien til Swiss Sports Aid/Team Suisse: «Partnerskap fungerer bare hvis alle partnere kan oppnå meningsfulle, bærekraftige fordeler av det. Da kan det være langsiktig og vellykket. ‘Win-win’ er et noe overbrukt begrep, men vi er overbevist om det. Vi vil fylle det med substans og gjøre alt vi kan for å sikre at dette partnerskapet blir en suksess for alle involverte.»


Thomas Rauscher, daglig leder i PM-International Sveits, legger til: «PM-International Group er stolte over å støtte unge sveitsiske idrettsutøvere og ytterligere utvide vår tilstedeværelse og tillit til FitLine-produktene. Dette sportssamarbeidet sikrer et viktig partnerskap for å fremme unge talenter og en målrettet langsiktig bruk av FitLine-produktene.»

Thomas Rauscher (til venstre) og Steve Schennach (til høyre) ser frem til et fruktbart samarbeid

Etablert i toppidrett

Alle FitLine ernæringstilskudd er på Cologne List®. Cologne List® er et initiativ fra idretten og bærer ernæringstilskudd (NEM) med minimal dopingrisiko. De publiserer produkter som er testet for dopingstoffer av et verdensledende laboratorium innen NEM-analyse (ernæringstiskudd). Cologne List® tilbyr idrettsutøvere og bedrifter en uavhengig serviceplattform der informasjon publiseres transparent for å øke sikkerheten for begge parter. For mer informasjon, kan du gå til: www.koelnerliste.com.


Langt mer enn 1000 toppidrettsutøvere fra mer enn 60 idretter og 30 nasjoner stoler på ernæringstilskudd fra FitLine, og FitLine er den offisielle leverandøren av en rekke idrettsforeninger og landslag, for eksempel Swiss Sports Aid, Tyske, Østerrike, Polen og Canadisk skiforening (DSV, ÖSV, PZN, ACA), det Tyske ishockeyforbundet (DEB), Føderasjonen av Tyske syklister (BDR), det Tyske friidrettsforbundet (DLV), den olympiske basen Hamburg/Schleswig-Holstein (OSP), den Sveitsiske Bob/glideforeningen (inkludert Bobsleigh), det Sveitsiske og Luxembourgske håndballforbundet (SHV, FLH), det Sveitsiske squashforbundet, Luxembourg basketballforbund (FLBB), det koreanske brytingsforbundet (KWF) og flere andre.

90 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page