top of page

3 måter å balansere kroppen på: elektrolytter kan gjøre det for deg!

Oppdatert: 20. aug. 2020

Alle trenger dem. Alle har hørt om dem. Elektrolytter!


Men hva gjør de egentlig? Hvorfor er de så viktige? Hvor får du dem fra? Og når trenger du å være spesielt oppmerksom på dem? La oss fortelle deg litt mer om elektrolytter i dette innlegget!

Hva er elektrolytter?Som navnet allerede antyder, er elektrolytter stoffer som fører strøm når de oppløses i kroppens væsker. Viktige mineraler inkluderer alltid magnesium, kalsium og kalium. De har mange viktige funksjoner - fra å regulere hjerteslag, til å kontrollere muskler og nerver for å holde deg i bevegelse. Når det er en ubalanse av elektrolytter som beveger seg gjennom væskene inni , utenfor og mellom cellene, sender muskler og nerver ut advarsler. De minner kroppen din på å lagre viktige stoffer.


Trinn 1: Justér kostholdet ditt

I noen tilfeller er elektrolyttmangel forårsaket av kosthold som har mye natrium, men lite av andre mineraler som magnesium eller kalsium. Gjør små endringer i kostholdet for å korrigere ubalansen. Litt mindre junk food og take-outs, litt mer investering i å lage friske, sunne måltider hjemme, inkludert grønnsaker og frukt. Hvorfor ikke legge til en banan, som er en av de rikeste kildene til magnesium og kalium, til din FitLine-rutine for å starte dagen din?


Kosthold

Trinn 2: Drikk nok vann

Å drikke nok vann bidrar til å forhindre at natrium- og kaliumnivået enten stiger for høyt eller synker for lavt. Men ikke overdriv. Å drikke for mye vann kan svekke cellens funksjoner, noe som er like ille som dehydrering. Mengden vann du bør drikke daglig, avhenger av hvor ofte du trener, hvilket klima du bor i, og din individuelle diett. Finn en balanse som passer for deg.


Trinn 3: Tilpass treningsøktene dine

Alle som liker å presse grensene sine, og har svettende treningsøkter – hør nå! Viktige elektrolytter går tapt i svette, og må fylles på igjen. I tillegg til å kompensere tap av væsker, anbefales det å gi kroppen din ekstra mineraler både før, under og etter en treningsøkt. Det kan bidra til å forhindre betydelig tap av elektrolytter og muliggjøre raskere gjenoppbygging. Fitline Fitness-Drink er en karbohydratelektrolyttløsning som bidrar til å opprettholde prestasjonsevnen under langvarige utholdenhetsøvelser. Produktet er lett fordøyelig og kan brukes før, under og etter belastning. Det forbedrer opptaket av væske, og magnesium bidrar til reduksjon av tretthet og fatigue. Restorate er også rik på magnesium. Magnesium bidrar til en normal funksjon av nervesystemet og musklene. Sammen med 8 andre svært næringsrike mineraler for bedre regenerering, er Restorate den ideelle "nattadrikken". PM-Internationals Fitline®-produkter er utviklet i henhold til det eksklusive Nærings-Transport-Konseptet (NTC®). Takket være vårt patenterte NTC®, som støtter et optimert næringsopptak, transporteres elektrolyttene til rett sted på rett tid. Så, neste gang du har en svettende treningsøkt foran deg, vær forberedt, og stol på våre FitLine®-produkter som din treningspartner.


FitLine drikke

426 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page