top of page

"Jeg vil bli den beste versjonen av meg selv"

Oppdatert: 19. aug. 2020

Nathalie Hendrikse vant det nederlandske håndball-mesterskapet med sin tidligere klubb, Succes Schoonmaak/VOC Amsterdam i sesongen 2016/2017. Den 23-år gamle nederlenderen har nylig skiftet klubb. Hun fortsetter sin profesjonelle karriere i den norske Eliteserien. Nathalie er ikke bare et naturtalent i sosiale medier med 25.000 følgere, men hun elsker også å dele sine erfaringer med følgerne på hennes personlige nettside. Hun er en suksessfull sportskvinne som definitivt tar vare på helsen, og er en stolt og lykkelig bruker av FitLine-produktene. Hun vet nøyaktig hva hun legger til på diettplanen.


I dag gir hun oss et nærmere innblikk i karrieren, hennes privatliv og erfaringen med FitLine:


Hvor er du født, og hvor har du vokst opp?

Jeg ble født i Amsterdam, og vokste opp i en liten by ved siden av Amsterdam. Jeg bodde i utgangspunktet hos foreldrene mine til jeg flyttet til Norge.


Hvordan var barndommen din og livet som ung voksen? Hva gjorde du på fritiden? Hvordan var skolen? Har du jobbet utenom å spille håndball?

Da jeg gikk på videregående skole, var hele livet mitt i og rundt Amsterdam. Etter at jeg var ferdig med videregående, fortsatte jeg på universitetet og studerte kriminologi. I fjor i desember, ble jeg uteksaminert med en bachelorgrad. Jeg har fortsatt lyst til å få en Mastergrad en dag. Etter skolen pleide jeg å jobbe i en klesbutikk da jeg var yngre. Senere jobbet jeg i turistbransjen som vertinne, og jeg gjorde ofte små ting for TV og merkevarer.


Hvordan, hvorfor, og når begynte du med håndball?

Min mor spilte håndball, og da jeg var rundt fire år, begynte jeg å spille også. Det morsomme er at jeg startet i en annen klubb som ikke var så god. To venner av meg ønsket å utvikle seg, så de byttet klubb. På det tidspunktet bestemte jeg meg for å spille i samme klubb som dem, og det morsomme er at jeg er den eneste som fortsatt spiller håndball i dag.

Nathalie Hendrikse

Hva er din viktigste motivasjon til å fortsette og å lykkes i håndball?

På dette punktet føler jeg at jeg kan bli så mye bedre. Jeg vil alltid gjøre mitt beste, og jeg vet at jeg fortsatt kan bli sterkere, raskere og bedre i håndball. Min motivasjon er å gjøre mitt beste. Jeg er veldig konkurransedyktig, og jeg vil alltid være best i alt.


Hva er din største prestasjon i håndball?

Definitivt å flytte til et norsk Eliteserielag, fordi det gjør det mulig for meg å utvikle meg mer. Spesielt fra et fysisk ståsted. Konkurransen er sterkere, og hver kamp krever veldig hardt arbeid.


Hva er din største inspirasjon i livet, sport og generelt?

Jeg har aldri sett opp til noen spesielle mennesker. Om du hadde spurt meg for noen år siden om hvilke spillere som er i det nederlandske nasjonallaget, tror jeg ikke at jeg hadde hatt en anelse. For noen uker siden spilte jeg mot en venstrespiller fra det norske laget, og mine lagkamerater advarte meg: "Du skal spille mot henne på din posisjon". Jeg ante ikke hvem det var. Jeg vil gjerne være min egen motivasjon og bli den beste versjonen av meg selv.


Hva er dine tips til å finne en balanse mellom profesjonell sport og privatliv?

Jeg skjønte at det er vanskelig å besøke alle sammen når jeg er hjemme, og å gi alle oppmerksomhet, og jeg prøver fortsatt å finne ut av det, men jeg tror man må tenke på hva som er viktigst for en selv. De tingene som får deg til å føle deg bra! Jeg tror også at jeg er veldig, veldig heldig med så mange familiemedlemmer og venner som er så romslige om situasjonen min, for eksempel kjører kjæresten min til Norge annenhver uke for å være her hos meg!


Vi vet at du er kreativ, og har din egen linje med smykker og tilbehør. Hvilje andre hobbyer har du?

Jeg pleide å tegne mye da jeg var yngre, men dessverre har jeg ikke tid til det lenger. Også å reise er en av mine største hobbyer. Å utforske nye steder og ta bilder! Jeg prøver å dra steder hver gang det er mulig med min sport.


Hva gjør du på fritiden?

Jeg jobber på nettsiden min, nettbutikken og jeg er sammen med lagkameratene mine. Vi spiser sammen regelmessig, og tar en kaffe med alle utenlandske spillere.


Nathalie Hendrikse FitLine

Hvordan ble du kjent med FitLine-produktene? Da jeg mottok en e-post om FitLine, kunne jeg ikke vente med å prøve det ut. Før det, brukte jeg ikke mange ekstra kosttilskudd, så jeg var ivrig etter å finne ut hvilke effekter det kunne gi.


Hvilke produkter bruker du for øyeblikket? Jeg bruker Basics, Activize, Restorate, ProShape, Gelenk-Fit og Fitness-Drink.


Hvilke effekter har du av FitLine-produktene? Jeg har så mye mer energi! Restitusjonen går også ganske raskt, og mange ganger når jeg tror at jeg vil bli øm dagen etter trening, føles det mye bedre enn forventet.


Hvordan påvirker FitLine-produktene din sportsytelse? Mer energi påvirker ytelsen min fordi jeg kan gjøre mer uten å bli sliten eller øm, og fordi restitusjonen min er så rask, er det lettere å gå videre til neste trening. Spesielt i de ukene når vi ikke har så mange kamper og når vi trener veldig hardt.


Hva er ditt favorittprodukt, og hvorfor? Activize! Når jeg tar det om morgenen, blir de tidlige morgentreningene mye lettere!


Hvordan finner du støtte og råd fra FitLine-teamet rundt deg? Helt supert! De svarer på alt jeg lurer på, og er veldig støttende. De planlegger rutinen min for meg, og hver måned etter tilbakemeldinger, blir rutinen tilpasset mine behov.


Om du kan oppsummere FitLine-produktene i tre ord, hva vil det være? Gjør sport enklere!


Nathalie Hendrikse FitLine

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page