top of page

CC Cel-settet: vri og trekk-massasje

Oppdatert: 28. jun. 2019

Cellulitter er fett i fibrøst bindevev under huden din, og det synes ofte på baken og undersiden av lårene. Hvis du leser dette, er det en stor sjanse for at du eller noen nær deg sliter med cellulitter. Faktisk rapporterer så mange som 8 av 10 kvinner å være påvirket av cellulitter, noe som indikerer at det sannsynligvis er en fysiologisk tilstand, ikke en patologisk tilstand. Cellulitter kan imidlertid skyldes en komplisert kombinasjon av forskjellige faktorer som hormoner, gener, livsstil og andre predisponerende faktorer.


Myten om den ene behandlingen som kurerer alt

Siden cellulitter er en multifaktorisk tilstand, er det for tiden mange mulige behandlinger, og sannsynligvis er den beste måten å håndtere cellulitter på, er å kombinere ulike typer behandlinger, i tillegg til et balansert kosthold og vanlig trening. Den foretrukne behandlingen utviklet av FitLine med er en kombinasjon av vårt CC-Cel sett, og en massasjeteknikk som brukes til å vri og klemme hudlagene dine.Oppstrammende løft og beroligende omsorg med CC-Cel settet

I tillegg til å ta en CC-Cel kapsel sammen med mye væske morgen og kveld, er det viktig å massere CC-Cel Body Lotion der det trengs morgen og kveld. Ikke bli bekymret, du har neppe den rette teknikken inne med en gang, og vi vet at øvelse gjør mester. Det viktigste er å bruke så mye press som mulig (uten å skade deg selv) for å klemme, skvise og trekke hudlagene som er berørt av cellulitter, og stimulere blodsirkulasjonen i musklene og huden.


Slik fungerer det

(Dette skal gjøres morgen og kveld)

  1. Ta en CC-Cel kapsel med masse væske

  2. Smør CC-Cel Body Lotion direkte på berørte områder, og fordel det jevnt

  3. Massér det berørte området med begge hendene, og bruk vri og trekk-teknikken

  4. Ta tak i det berørte området med begge hendene, og trekk oppover


Målet med massasjen med vri og trekk-teknikken, er å manipulere huden og spre fettlagene for å jevne dem ut, avkjøle fete akkumuleringer under huden, og til slutt jevne ut klyngene, slik at huden ser og føles strammere ut. Regelmessig trening og et balansert kosthold sammen med massasje, bidrar også til å nå bestemte områder som ikke drar nytte av trening.

142 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page