top of page

Antioksidanter beskytter godt i varmen

Antioksidanter beskytter oss og tar vare på immunforsvaret vårt.De er antagonistene til de såkalte "frie radikalene". På den ene siden dannes disse frie radikalene av kroppen selv under ulike metabolske prosesser, på den andre siden er de forårsaket av skadelige ytre påvirkninger som UV-stråling fra solen eller ekstrem varme.


Hvis du har for mange frie radikaler i kroppen, fører dette til oksidativt stress. Dette angriper cellene. I tillegg antas det at frie radikaler får huden til å eldes raskere.


Antioksidanter finnes i vitaminer, for eksempel vitamin A, C og E, og i sporstoffer, for eksempel sink og selen. De ettertraktede antioksidantene kan også finnes i sekundære plantestoffer som bioflavonoider.


“Cellebeskyttelse er et must i varmen”Achim Heukemes (69 år) har drevet med ekstremsport i 20 år, og har allerede løpt og syklet verden rundt 10 ganger. I 2019 var han på 24 -timers verdensmesterskap i Borrego Springs-ørkenen og ble verdensmester. Ved temperaturer på opptil 40 °C utsettes kroppen for en ekstrem belastning. Han sverger til antioksidanter som beskytter ham mot disse påkjenningene:"Helter er ikke født ... de er laget ..."


Vil du ivareta immunforsvaret** og beskytte cellene dine mot oksidativt stress* med en deilig sommerdrink?


FitLine Cellebeskyttelse* inneholder en nyskapende kombinasjon av naturlige polyfenoler fra spesielle ekstrakter og konsentrater av bær, frukt, grønnsaker, urter og krydder.*Selen, vitamin E og vitamin C beskytter cellene mot oksidativt stress.

** Selen og vitamin C bidrar til normal funksjon av immunsystemet.

126 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page