top of page

FitLine Fitness-Drink – når utholdenhet er altSvett. Smil. Gjenta.

«En repetisjon til, ett slag til, ett sekund til – jeg kan klare det!» Hvor mange idrettsutøvere gjentar nøyaktig denne setningen i hodet mens de trener eller konkurrerer? Det er bare ett riktig svar på dette: Du kan klare det! Det er i menneskets natur å presse egne grenser og hele tiden prøve å bli bedre, både fysisk og mentalt. For å gi kropp og sjel de beste forholdene for å tåle dette, er en optimal tilførsel av mikronæringsstoffer absolutt nødvendig. Spesielt innen utholdenhetsidretter, bidrar FitLine Fitness-Drink, karbohydratelektrolyttløsningen*, til å opprettholde prestasjonskapasiteten over lengre trenings- og konkurranseperioder.

  • NTC® støtter et optimalt næringsinntak

3-fase-konseptet:

  • Tilførsel av mineraler før og etter idrett

  • Tilførsel av karbohydrater før, under og etter idrett

  • *Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon og bidrar til reduksjon av tretthet og utmattelse

  • Lett fordøyelig selv under maksytelse

  • Forbedret inntak av væske gjennom isotonisk sammensetning


Før. Under. Etter.

Tilførsel av karbohydrater er nøkkelen til prestasjon for utholdenhetsidrett. Den gunstigste tilførselen av karbohydrater starter ikke på kampdagen. Mange husker kanskje trenere som presset laget til å spise en stor tallerken med spagetti til middag, dagen før den store konkurransen? Det er fordi optimal tilførsel av karbohydrater starter allerede i forkant av prestasjon. Energireserver kan tømmes ganske raskt. Hvis du holder tilførselen oppe under trening, vil du kunne legge til noen ekstra sit-ups og pull-ups til den vanlige treningsøkten. Hold karbohydrat- og magnesiumtilførselen oppe etter treningen for optimal støtte og raskere restitusjon.

Felix Tan – maraton

«Totalt sett forbedrer FitLine Optimalsett og Fitness-Drink energi, konsentrasjon og utholdenhet for lange timer med trening. På grunn av FitLine-produktene kan jeg glede meg over hvert løp med mer selvtillit og energi, og dermed få bedre resultater i løpet.»


 

Nenad Zimojic – tennis

«Egentlig ville jeg bare smake, men jeg likte produktene umiddelbart. Spesielt bruker jeg Fitness-Drink mye, Restorate for restitusjon, Basics og Activize i tillegg om morgenen med alle vitaminene jeg trenger.» 

Santeri Sirén – sandvolleyball

«Jeg svetter mye, og jeg kjenner at Fitness-Drink hjelper meg med å holde væskene i kroppen min. Spesielt når vi har reist i varme land og spilt kamper under varme forhold, har jeg fortsatt følt meg godt hydrert.» 

Rebecca Leppälahti – synkronisert skøyteløper

«Jeg pleier å ta med meg Fitness-Drink på trening for å drikke den i løpet av treningsøktene mine på isen. Den hjelper meg til å gjennomføre de tøffeste øvelsene.»
 

André Reuter – amerikansk fotball

«På dager med konkurranse føler jeg meg også i toppform, selv under ekstrem varme. Dette er på grunn av Fitness-Drink og Activize Oxyplus, og har ingenhull i prestasjonen.» 

Sami Laakso – ishockey

«Fitness-Drink er en utmerket sportsdrikk under kamper.»

 

Felicia Da Silva – fotball

«Under trening eller kamper bruker jeg Fitness-Drink, og det gir meg mer energi og hjelper meg å holde den samme høye intensiteten i løpet av hele økten.»
 

Mange profesjonelle idrettsutøvere sverger til den isotoniske FitLine Fitness-Drink. Ikke bare verdsetter de den ekstra konsentrasjonen under treningsøkten, men en intern undersøkelse avdekket at 9 av 10 idrettsutøvere elsker den gode smaken, og 8 av 10 idrettsutøvere verdsetter Fitness-Drikkens toleranse, selv når den drikkes med høy hjertefrekvens. Fitness-Drink er også laktosefri, glutenfri og vegetarisk.


* FitLine Fitness-Drink-oppskriften er sammensatt rundt vår patenterte NTC® for økt biotilgjengelighet av de tilsatte mikronæringsstoffene. I tillegg er Fitness-Drink oppført på Cologne List®. Du kan bruke QR-koden på FitLine-boksene for å sjekke kvaliteten og sikkerheten.Vår garanti: Høyeste kvalitetskontroll

Som selskap har vi forpliktet oss til å frivillig teste alle FitLine-produktene regelmessig for dopingrelevante anabole steroider / pro-hormoner og stimulanter.


* Alle FitLine-kosttilskuddsproduktene står på Cologne List®. Denne listen publiserer produkter som er testet av et av verdens ledende laboratorier for analyse av kosttilskudd for dopingrelevante stoffer. Mer informasjon finner du her: www.koelnerliste.com

323 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page