top of page

Nylansering med banebrytende ny oppskrift: FitLine PowerCocktail

PM-International introduserer den nye PowerCocktail: En 2-i-1-løsning som gir et påfyll av energi [1] og konsentrasjon [2] – samtidig som den bidrar til at immunsystemet fungerer som det skal [3].


FitLine PowerCocktail

Hva er nytt?

PowerCocktail ble først lansert i 2008 og er et av de mest populære kosttilskuddsproduktene i FitLine-serien. Den forbedrede oppskriften tilfører sekundære plantestoffer som polyfenoler, som finnes i frukt og grønnsaker. Med flere ekstrakter av bær, frukt, grønnsaker, urter og krydder inneholder den nye PowerCocktail mange naturlige polyfenoler. Dette kosttilskuddet er en unik kombinasjon av bioaktive mikronæringsstoffer, for eksempel vitaminer [3] og sporstoffer, og svært biotilgjengelig kurkumin. I tillegg inneholder den oppløselige og uoppløselige fibre fra frukt, grønnsaker og korn, så vel som levende melkesyrebakterier. Det eksklusive NTC-konseptet støtter et optimert næringsopptak. PowerCocktail leveres i porsjonsposer som er lette å dosere og håndtere, selv når du er på farten. Pulveret blandes med vann til en drikk med deilig fruktsmak.Banebrytende forskningsresultater

Den forbedrede oppskriften er et resultat av banebrytende forskningsresultater og tilbakemeldinger fra forbrukere. I forrige versjon av PowerCocktail hadde vi allerede tatt hensyn til polyfenoler i så stor grad som dette var teknisk mulig.


I planleggingsfasen hadde vi bestemt oss for å prøve å gjenspeile et balansert og variert kosthold i produktet. Derfor valgte vi ikke en høy dose at ett enkelt plantestoff, men et stort utvalg av polyfenoler fra det vi anser som viktige ekstrakter fra ulike frukter og grønnsaker.Vi har som formål å alltid forbedre våre eksisterende produkter

Det opprinnelige produktkonseptet var å kombinere fordelene ved to andre FitLine-tilskudd: Activize Oxyplus for energi [4] og konsentrasjon [2] og Basics, som bidrar til normal funksjon av immunforsvaret [3].


Den nye oppskriften er det neste logiske steget, forklarer Dr. Kühne: «Den nye PowerCocktail inneholder selvsagt dokumenterte og testede ingredienser som vi har brukt i årevis. Ved å legge til en spesiell kombinasjon av de beste ekstraktene fra bær, frukt, grønnsaker, urter og krydder som tilbyr hele spekteret av det vi mener er de kraftigste polyfenolene og andre sekundære plantestoffer, er vi tro mot det grunnleggende konseptet i FitLine-produkter: å alltid forbedre våre eksisterende, dokumenterte og testede produkter.»


 [1] Rik på vitamin B6 – bidrar til normal energimetabolisme. Med vitamin B2 (riboflavin) og B3 (niacin) – bidrar til mindre tretthet og utmattelse.

[2] Vitamin B6 (pyridoksin), vitamin B12 (kobalamin) og vitamin C – bidrar til normal psykologisk funksjon.

[3] Rik på vitamin C og selen – bidrar til normal funksjon av immunforsvaret.

[4] Rik på vitamin B6 og vitamin C – bidrar til normal energimetabolisme.

936 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page