top of page

Den nye FitLine skin Hydrating-shot Ansiktsmaske – gi deg selv en shot og vis fram skjønnheten din!

En travel livsstil, mye reising eller sene kvelder: mye av det som er spennende for deg, kan være stressende for huden din. Legger vi til miljøforurensning og genetisk hudaldring så kan synlige aldringstegn begynne å vises.


Nøkkelen til å beskytte huden vår mot for tidlig aldring er å sørge for at den er godt hydrert og får tilgang til alle næringsstoffer den trenger for at den skal se best mulig ut. Den nye FitLine skin Hydrating-shot Ansiktsmasken gir den ekstra fuktighetsboosten til huden din. Det er det perfekte tilskuddet til skjønnhetsrutinen din med 4ever eller Q10 Oxy Repair Face.Skjønnhet fra innsiden og utsiden

Anja Wunder, Director Cosmetics i PM-International forklarer: «Gjennom hele 2019 har hudpleie og skjønnhet vært store temaer for oss, med ett mål for øyet: Å forsyne cellene med aktive ingredienser fra innsiden, med vår FitLine Beauty og utenfor, med FitLine hudpleieprodukter. På denne måten kan vi tilby en helhetlig hudpleieløsning for synlige, merkbare og konkrete resultater.»


Den nye Hydrating-shot Ansiktsmasken gjør det lille ekstra for å holde huden din glødende og strålende. Ansiktsmasken inneholder en unik kombinasjon av aktive ingredienser: Våre tre shots for fuktighet, anti-aging og antiglykering. Takket være vårt eksklusive næringstransportkonsept NTC®, transporteres disse svært biotilgjengelige stoffene raskt og direkte til hudcellene våre.


Shot 1 for fuktighet: Hyaluronsyre

Høye, middels og lavmolekylære hyaluronsyrer gir intensiv fuktighet, selv til de dypere hudlagene. De etterlater huden din fuktig og bidrar til å øke dens motstandskraft og elastisitet.


Shot 2 for anti-aldring: Edelweiss plantestamceller

Hudstamceller er ansvarlige for fornyelse og regenerering av huden. Når vi blir eldre, bremses denne regenereringsprosessen. Linjer og rynker blir mer synlige. Av åpenbare moralske grunner bruker vi ikke menneskelige stamceller i produktene våre. I stedet, og for første gang noensinne i FitLine skins historie, bruker vi nyskapende plantestammeteknologi. Edelweiss plantestamceller fra sertifisert organisk dyrking støtter hudens egen regenereringsprosess og sikrer maksimale resultater.


Shot 3 for anti-glykering: Isoquercetin

Forskning viser at visse typer sukker reagerer kjemisk med kollagen i huden vår. Dette kan føre til for tidlig rynkedannelse. Den vegetabilske bioflavonoid Isoquercetin hemmer denne prosessen og fremmer hudens elastisitet.En luksuriøs spabehandling, hjemme hos deg selv

Ærlig talt, er det ikke på tide å skjemme bort deg selv med en god ansiktsmaske for ekte velvære og som litt hverdagsluksus? Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake, nyte og la de unike ingrediensene fungere.


Tøymasken er ikke bare superenkel å bruke og unngår å søle (hallo, spa-tid på sofaen!), den gir også en varmende effekt. Som et resultat åpnes hudens porer. Dette gjør at de aktive ingrediensene kan trenge raskere og mer effektivt inn i huden din. Samtidig hindrer det dem i å fordampe.


Ta vare på deg selv og miljøet

Hydrating-shot Ansiktsmasken er fri for konserveringsmidler og fri for strålebehandling, takket være separat oppbevaring av duken og serumet. Ofte bestråles tøymasker for å forhindre utvikling av bakterier. Hydrating-shot Ansiktsmasken aktiveres av deg, rett før du bruker den.


I tillegg er masken glutenfri, vegansk og fullstendig biologisk nedbrytbar.


«Huden min føltes intenst fuktig rett etter første påføring, og jeg hadde en fin "glød" som jeg virkelig likte. I tillegg ser huden min glattere ut, spesielt på pannen, og jeg føler meg definitivt noen år yngre!» – Trinidad G. (Spania)

«Jeg jobber som kosmetolog og er helt forelsket i masken. Huden min føltes avslappet og fuktig etter den første påføringen, og denne effekten økte fra uke til uke. Huden min føles så mye bedre, og den har blitt mye mykere. Jeg er så begeistret!» – Angela K. (Tyskland)

356 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page