top of page

FitLine PowerCocktail Junior: Våg å utforske!

For å vokse og utvikle seg, trenger den unge generasjonen et balansert utvalg av næringsstoffer fra en tidlig alder. Med en hverdag der foreldre er travle, og de små ofte er kresne i matveien, kan det noen ganger være en utfordring å sikre den daglige tilførselen av næringsstoffer.


Det grunnleggende konseptet med FitLine er å alltid forbedre de eksisterende produktene, og FitLine PowerCocktail Junior er intet unntak. Som et resultat av forskning og forbrukerinnsikt, ble oppskriften nylig forbedret.


FitLine PowerCocktail Junior

Hva er PowerCocktail Junior?

FitLine PowerCocktail Junior inneholder sekundære planteforbindelser som naturlige polyfenoler fra høykvalitetsekstrakter av bær, frukt, grønnsaker, urter og krydder. Ernæringstilskuddet er en spesiell kombinasjon av vitaminer og mineraler inkludert kalsium, som er nødvendig for å opprettholde et normalt skjelett [1]. FitLine PowerCocktail Junior er sukkerfri og inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler! Men det er også mer enn det! La oss høre det den internasjonale sjefsvitenskapelige sjefen Dr. Tobias Kühne forteller: "Under utviklingen av PowerCocktail Junior kunne vi integrere viktige mikronæringsstoffer, som ikke var mulig å bruke i den forrige versjonen på grunn av tekniske begrensninger, som den høyere biotilgjengelige curcumin. I tillegg kunne vi forbedre vårt næringstransportkonsept (NTC®) ytterligere ved å bruke en spesiell ayurvedisk sammensetning av urter, som vi også bruker i PowerCocktail."


Kan jeg ikke bare bruke FitLine PowerCocktail til hele familien?

FitLine PowerCocktail Junior er tilpasset barnas behov i den viktige vekstfasen [1]. En PowerCocktail spesielt dedikert til små FitLine-fans - minus det energigivende guaranaekstraktet, så du slipper barn som spretter veggimellom.


FitLine PowerCocktail Junior

Elsk smaken

Selvfølgelig spiller smaken også en viktig rolle i utviklingsprosessen, da bare et velsmakende tilskudd vil bli konsumert i det lange løp. FitLine PowerCocktail Junior blandes til en fruktig drink med flott appelsin/eple-smak når den kombineres med vann. FitLine Optimalsett Family leverer varene til hele familien fra morgen til kveld [1].Ernæringstilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.[1] Kalsium er nødvendig for normal vekst og for normal utvikling av skjelettet hos barn.

103 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page