top of page

FitLine microSolve® HeartDuo Vegan – din daglige dose Omega 3 og Q10

For å ha en aktiv livsstil er det viktig å føle seg bra i både kropp og sinn gjennom dagen. Å håndtere forskjellige faktorer som jobb, familie, trening og hobbyer, kan føre til stress og oppleves som en stor belastning for ditt velvære. Samtidig har vi et ønske om kvalitetstid med venner og familie, og den velkjente tidsklemma – det å få presset inn alle gjøremål i en travel hverdag kan bli nesten uoverkommelig for mange. Et sunt og balansert kosthold bidrar til at du holder deg i form, men det er ikke alltid enkelt å få i seg alle næringsstoffene som kroppen trenger hver dag. Her kan FitLine microSolve® HeartDuo Vegan hjelpe deg ved å tilføre kroppen din en daglig dose av vegan Omega 3, Q10 og E-vitaminer!En 2-i-1-løsning for hjertet (1) og hjernen (2)

FitLine microSolve® HeartDuo Vegan inneholder naturlig produsert Omega 3 (DHA og EPA) laget av mikroalger. I kombinasjon med Q10 og E-vitaminer hjelper dette å støtte en normal hjertefunksjon (1). Den unike og patenterte microSolve®-teknologien øker biotilgjengeligheten, og NTC støtter et optimalt næringsinntak. FitLine microSolve® HeartDuo Vegan er laget uten konserveringsmidler og kommer i flytende form for enkelt inntak.


Bærekraftige ingredienser av høy kvalitet – unik og eksklusiv teknologi

FitLine microSolve® HeartDuo Vegan er vår beste veganske kilde til Omega 3-fettsyrer. Den er 100% fri for fisk, og derfor uten fiskesmak, utvunnet fra bærekraftige produksjonsprosesser og alternative naturlige ingredienser som erstatter begrensede og allerede sterkt stressede marine ressurser. Dermed er FitLine microSolve® HeartDuo Vegan fri for marine miljøgifter som tungmetaller. Videre er det produsert under streng kvalitetskontroll i samsvar med retningslinjene i GMP (Good Manufacturing Practice). FitLine microSolve® HeartDuo Vegan er egnet for vegetarisk og vegansk kosthold, eller til dietter der man skal unngå fisk. I disse tilfellene kan det være utfordrende å få i seg tilstrekkelig med Omega 3.

Visste du at du kan få FitLine microSolve® Heart Duo Vegan på abonnement? Finn denne og andre ernæringstilskudd i vår nettbutikk!


 

1. EPA og DHA bidrar til normal funksjon av hjertet fra bare 2 porsjoner om dagen.

2. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon fra bare 2 porsjoner om dagen.

3. E-vitamin bidrar til å beskytte celler mot oksidativt stress.

355 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page