top of page

FitLine® – erfaringer fra en ekspert på ernæringstilskudd

Mange mennesker supplerer ofte et ubalansert kosthold med ernæringstilskudd for å forsyne kroppen med viktige vitaminer, mineraler og sporstoffer på den mest optimale måten. PM-International er et av de ledende europeiske selskapene innen ernæringstilskudd, og selger produktene under sitt eget merke: FitLine®. Mange forbrukere spør seg selv om FitLine®-produktene er trygge. Dr. Jürgen Reimann, offentlig verifisert og edsvoren sakkyndig på legemidler, mat og ernæringstilskudd, gir et svar på dette spørsmålet ved å snakke om sine erfaringer i videoen under. Denne artikkelen avslører hvilken rolle eksperten har for familiebedriften, og hva som skiller dem fra andre selskaper.Hvem er Dr. Jürgen Reimann?

Dr. Jürgen Reimann
Dr. Jürgen Reimann bekrefter: “FitLine®-produktene er trygge.”

Dr. Jürgen Reimann er farmasøyt og har også jobbet som en offentlig verifisert og edsvoren sakkyndig for definering av ernæringstilskudd, farmasøytiske produkter, ny mat (novel food) i mer enn 20 år. I lang tid var han en av få eksperter på dette feltet i Tyskland, som var en spesiell utfordring. Eksperten fokuserer også på plantebaserte næringsstoffer. Dr. Reimann driver nasjonal og internasjonal forskning rundt aktive ingredienser og er involvert i den nye utviklingen av formuleringer og hele produktkonsepter innen ernæringstilskudd og kostholdsmat. I tillegg vurderer han påstander om kosttilskudd og kostholdsmat og vurderer kritisk søknader som rettes til EFSA (European Food Safety Authority). Videre holder han jevnlig foredrag, skriver publikasjoner og jobbet som foreleser ved universitetene i München og Regensburg.


Dr. Reimann har jobbet som konsulent for PM-International i 15 år, og er medlem av Scientific Experts Team. Dette styret kombinerer kunnskap og erfaring fra 19 spesialister fra medisin, ernæringsvitenskap og bio- og matkjemi, og er en unik institusjon for et selskap innen skjønnhets- og velværesektoren. Den samlede ekspertisen sikrer at FitLine®-produktene oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder fra formulering til produksjonsprosess, og tilfredsstiller dermed kundens forventninger. Dr. Reimanns ansvar er å overholde lovbestemmelsene i det tyske og europeiske juridiske rammeverket. "Alle FitLine®-produkter som er produsert av PM-International er helt sikre og lovlige", bekrefter eksperten.


Hvordan PM-International skiller seg ut fra konkurrentene

PM-International AG ble grunnlagt i 1993 og utvikler og markedsfører høykvalitets ernæringstilskudd som i hovedsak er patenterte gjennom sitt eget merke FitLine®. Produktene tilbys i mer enn 40 land verden over. I tillegg finnes produktlinjene FitLine® skin og FitLine® med. Produktene er eksklusivt tilgjengelige gjennom nettbutikk, distributører eller i direktesalgskontorer.


Ernæringstilskuddene karakteriseres av Nærings-Transport-Konseptet (NTC®), som sørger for at næringen transporteres nøyaktig dit den trengs og når den trengs - til cellene. PM-Internationals egen forskningsavdeling jobber også kontinuerlig med nye formler for ytterligere å forbedre biotilgjengeligheten i FitLine®-produktene, basert på de nyeste og dokumentert funn fra forskning og vitenskap. Selskapet har registrert rundt 70 patenter.


Videre samarbeider PM-International med flere anerkjente universiteter og institutter som Luxembourg Institute of Science and Technology (LIST) og University of Applied Sciences Upper Austria innenfor grunnleggende og anvendt forskning.


Kvaliteten og sikkerheten til produktene er førsteprioritet

PM-International setter også de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet i produksjonen. Produktene produseres i henhold til de strenge GMP-retningslinjene som gjelder i legemiddelindustrien, og ingrediensene som brukes er nøye utvalgt og behandlet i forkant.


For å garantere en gjennomgående høy produktkvalitet har PM-International sine produkter kontinuerlig og uavhengig testet av TÜV SÜD ELAB. Ved å skanne QR-koden på produktemballasjen tas forbrukeren direkte til nettstedet TÜV SÜD ELAB der han kan se analysene. Denne åpenheten skiller det familieeide selskapet fra konkurrentene.


PM-International er også en av de første samarbeidspartnerne til Kölner Liste®, et initiativ fra idretten som publiserer en oversikt over produkter som har blitt testet av et av verdens ledende laboratorier for analyse av ernæringstilskudd mot dopingrelevante substanser. Dermed støtter direktesalgsselskapet aktivt mer sikkerhet og åpenhet innen populær og profesjonell idrett. Alle FitLines® ernæringstilskudd er oppført på Kölner Liste®.


Med mer enn 600 millioner FitLine®-produkter solgt over hele verden, er PM-International ett av de største europeiske direktesalgsselskapene innen helse, velvære og skjønnhet. En hjørnestein i suksessen: familieselskapet stiftet i Tyskland går langt utover å overholde etablerte standarder når det gjelder produktkvalitet og sikkerhet. Som et resultat bruker mange toppidrettsutøvere jevnlig FitLine®-produktene av høy kvalitet. Som en del av et hittil unikt sportsmarkedsføringskonsept, samarbeider PM-International blant annet med de tyske, østerrikske og polske skiforbundene (DSV, ÖSV, PZN), det tyske ishockeyforbundet (DEB), Federation of German Cyclists (BDR), det tyske friidrettsforbundet (DLV), Landsforbundet sveitsisk glidning (inkludert Bob), sveitsisk og luxemburgsk håndballforbund (SHV, FLH) og Luxembourgs basketforbund (FLBB).

 

Artikkelen er opprinnelig publisert på Focus Online, 8. mai 2020

2 154 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle
bottom of page