top of page

Start-Up 25 – Bli mer selvstendig

«All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.» – Walt Disney2020 viste seg å bli et av de mest uventede årene, med mange endringer som har påvirket livene våre – enten vi vil det eller ikke. Hver endring gir imidlertid muligheter, og hver utfordring kan få frem det beste i oss.


På årets World Management Congress introduserte vi Start-Up 25, som er en skreddersydd løsning og en fantastisk mulighet for de opptil 25 år som vil ta saken i egne hender.


Vi er glade for å se flere og flere yngre mennesker starte sin forretning med PM-International, og med denne muligheten til å tre inn i næringslivet ønsker vi å tilby gode verktøy. Derfor satte vi sammen Start-Up 25 – en flott forretningsmulighet for håpefulle entreprenører som verdsetter frihet og uavhengighet.


Start-Up 25 – en skreddersydd startpakke

Hvordan kan du benytte deg av denne muligheten

Med vår nye løsning starter du med 25% rabatt på din første bestilling. Med PM har du den perfekte forretningspartneren for å oppfylle dine egne og kundenes behov.


Dette er din mulighet til å starte og utvikle virksomheten din. Du kan hjelpe andre til å leve et bedre liv, og du kan følge dine egne drømmer.


Det har aldri vært lettere å bli selvstendig. Du har ingenting å tape da det ikke er risiko involvert.João Baptista, Portugal

«Jeg heter João og er fysioterapeut. Jeg prøver alltid å hjelpe folk til å nå målene sine, gjennom verktøyene jeg har. Jeg begynte nettopp å jobbe med PM-International. Jeg stoler på FitLine -produktene som et av disse verktøyene, med mål om å forbedre livskvaliteten til mine kunder, familien min og meg selv, eller hjelpe idrettsutøvere til bedre prestasjon og restitusjonen. Jeg benyttet anledningen som ny-registrert til å starte enkelt med Start-Up 25.» – João Baptista, Portugal

149 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page