top of page

Den nye online shoppingopplevelsen!Vi i PM er veldig glade for å kunngjøre lanseringen av vår nydesignede FitLine-nettside og eShop. Vi har strukket oss ekstra langt (og kanskje døgnet et par netter nå og da) for å presentere en moderne og optimalisert nettbutikk, med ett mål i tankene: å støtte og utvide businessen din!


Med vårt premium produktsortiment ønsker vi å gi folk muligheten til å leve livet fullt ut – over hele verden. Dette ønsket vi å implementere også i den nye FitLine-nettsiden. Vi er stolte av produktene våre og legger stor vekt på prosessene for å skape, utvikle og kontinuerlig forbedre hvert produkt vi tilbyr. Vi vet at grunnlaget for enhver vellykket business er produkter av høy kvalitet, og vi er også klar over at ingenting hadde vært mulig uten de menneskene som tror på produktene våre og som tar vår visjon rundt i verden.


Det er en av grunnene til at vi i PM setter så stor pris på Teampartnerne og kundene våre, og det er viktig for oss å gjøre informasjon og inspirasjon angående vårt selskap, produkter, verdier og tjenester lett tilgjengelig for alle. Med dette i bakhodet ble vi inspirert til å skape en ny online shoppingopplevelse.

Målet vårt er å gi en bedre brukeropplevelse av nettsiden og eShopen. Enten du bare leter etter de siste produktnyhetene, inspirerende testimonials, eller kanskje du vil finne ut mer om vår produktfilosofi eller kjernekompetansen vår, Næringstransportkonseptet (NTC®), kan du finne det raskt og enkelt. Vi har også tatt med mange nye funksjoner, for eksempel den personlige quizen og en forbedret, brukervennlig mobilversjon av både nettsiden og eShopen.


Med tanke på mangfoldet av FitLine-produktene, vil den forbedrede shoppingopplevelsen hjelpe deg med å finne de riktige produktene for dine egne og kundens individuelle behov. På den måten vil du kunne få mest mulig ut av produktene våre og nå dine mål raskere. Et annet fantastisk tillegg er PayPal som et betalingsalternativ, som sikrer trygge og raske betalinger!I tillegg til de nye funksjonene, vil vi kontinuerlig oppdatere nettsiden med nyttig informasjon som du kan finne i magasinseksjonen, de siste nyhetene, selskapets kunngjøringer og nyheter, samt suksessen blant våre idrettsutøvere og kunder.

343 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page