top of page

Vær Deg Selv – den nye FitLine Skin-serien som hjelper deg til naturlig vakker utstråling

Vakker hud krever oppmerksomhet og engasjement. Ytterst få mennesker er velsignet med plettfri hud uten å legge en innsats i det. For resten av oss er det en konstant kamp for å finne ut hva huden trenger for naturlig vakker utstråling. Rekk opp hånden om du fortsatt prøver å finne den beste hudpleierutinen for deg! Særlig ung hud har mange utfordringer. Den hater stress, mangler ofte fuktighet, blir lett irritert, og er et samlested for urenheter og utbrudd av kviser (og ja, selvsagt får voksne også kviser). Det finnes mange produkter på markedet for å takle de individuelle problemområdene, og det fantes ikke noen helhetlig løsning – før nå!Perfekt for alle behov

Si «hei» til den nye FitLine Skin Cleansing Foam, Peeling Mask og Balancing Cream. Vi i PM-International har utviklet disse Young Care-produktene spesielt for alle unge hudtyper som egner seg for hud fram til en alder av 30 år. Anja Wunder, direktør for kosmetikk, forklarer: «Hudens helse har fått stadig mer oppmerksomhet de siste årene. Likevel sliter mange med å finne de produktene som passer best for deres behov, spesielt hvis de må takle flere problemområder samtidig. En riktig daglig hudpleierutine med det nye FitLine Skin-settet er vår løsning til deg». Det nye settet med naturlig kosmetikk vil gjøre din daglige hudpleierutine til en lek, fordi den gir deg alt du trenger for å hjelpe deg å «Være Deg Selv».


En ny helhetlig løsning

Når det dreier seg om å utvikle en hudpleierutine som gir virkelig synlige og sunne resultater på huden, er FitLine Skin Young Care den nye helhetlige løsningen. Settet består av Cleansing Foam, Peeling Mask og Balancing Cream. I motsetning til vanlige renseprodukter er Cleansing Foam fri for sulfater og i stedet basert på en kombinasjon av naturlige planteekstrakter og naturlige vaskeaktive aminosyrer (klikk her for å finne ut mer om hvorfor dette er en super miljøvennlig ingrediens, artikkel i forberedelse). Den renser og gir fukt til huden for en ren, klar og silkemyk, glatt hud. Peeling Mask fjerner forsiktig døde hudceller, stimulerer mikrosirkulasjonen, absorberer overflødig talg og minsker porene. Et stort pluss for miljøet: Peelingkornene som brukes er 100% biologisk nedbrytbare. Til slutt tilbyr Balancing Cream unik pleie om morgenen og kvelden.Naturlig utstråling

Siden Balancing Cream ikke skylles av, har ingrediensene, i motsetning til Cleansing Foam og Peeling Mask, tid til å fungere på huden. Derfor og for maksimal effektivitet, er kremens grunnlag det eksklusive Nærings Transport-Konseptet (NTC), som bringer næringsstoffene dit de trengs og når de trengs - til cellene! «I dette tilfellet har vi kombinert vår NTC med et genialt, naturlig aktivt ingredienskompleks som har en helhetlig løsning for ulike hudproblemer hos ung hud og bringer den tilbake til perfekt balanse. Vi ønsker å hjelpe huden din til å vise naturlig hvor vakker du er på innsiden», sier Anja Wunder.


La oss være ærlige. Når vi tar en titt på det overveldende utvalget av produkter på markedet, er det vanskelig å velge DET ENE, RIKTIGE produktet. Med dette settet trenger du ikke å bekymre deg for å gjøre feil valg av hudprodukt.

224 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page