top of page

Den nye FitLine Beauty Anti-Aging Boosteren: bli yngre fra innsiden

Skjønnhet kommer innenfra. Først og fremst refererer dette ordtaket til de indre verdiene og en sunn holdning til deg selv, selvfølgelig. Men hva om du kunne hjelpe utsiden til å reflektere den sanne skjønnheten som kommer innenfra?Huden vår eldes – det er et faktum. Etter hvert som vi blir eldre, reduseres celleregenerasjonssyklusen, og derfor vises synlige aldringstegn på huden vår: rynker, tørr hud, en blek og matt glans, ujevne og store porer. En av hovedårsakene er det naturlige tapet av kollagen. Dr. Tobias Kühne, Chief Scientific Officer i PM-International, forklarer: «Selv om vi kan gjøre mye utenfra med våre FitLine Skin anti-aging kosmetiske produkter, har ansiktspleie sine begrensinger. Eksternt anvendte produkter er gode for å pleie epidermis, det ytre hudlaget. Imidlertid trenger de dypere hudlagene også støtte fra innsiden. Det er her det nye kosttilskuddet FitLine Beauty, med sin holistiske tilnærming, kommer inn i bildet.»


Kollagen går av med seieren

Kollagen har i de senere år blitt en etterspurt ingrediens i skjønnhetsindustrien. Alle snakker om det, og det er i økende grad på alles lepper, bokstavelig talt! Studier viser at inntaket av spesifikke bioaktive kollagenpeptider reduserer hudrynker og øker hudens elastisitet. Med målet om å se og føle seg yngre igjen, har PM-International nå lansert den nye FitLine Beauty.


Dette unike kosttilskuddet i pulverform oppløses til en drink med en deilig fruktig smak av bær. Det skiller seg ut med det eksklusive Næringsmiddelkonseptet (NTC®) for høyere biotilgjengelighet av ingrediensene. Vi har skapt et helhetlig konsept med synergistiske næringsgrupper. Kollagenpeptider og naturlige planteekstrakter fra kilder som svart ris, kiwi, appelsiner og ananas støtter en vakker, strålende hud [1]. Videre støtter en spesiell kombinasjon av vitaminer og mineraler bindevevet og bidrar til sunt hår og negler [2].


Få frem det beste i deg

Hvis du noen gang har lurt på om det er mulig å drikke deg vakker, har du nettopp funnet svaret. Husk at en vakker hud krever en sunn livsstil. «Den foryngende kuren kan ikke kompensere for faktorer som alkohol, nikotin, stress eller søvnmangel, noe som fremmer hudens aldring. Men det hjelper deg med å hente ut det beste i deg hvis du behandler deg selv og huden din pent», understreker Anja Wunder, direktør for kosmetikk i PM-International. Opplev strålende hud, vakkert hår og vakre negler [2] med den nye FitLine Beauty.____________________________________


[1] (1) Oral Intake of Specific Bioactive Collagen Peptides Reduces Skin Wrinkles and Increases Dermal Matrix Synthesis. Skin Pharmacol Physiol 2014; 27:113-119. Proksch et. al.; (2) Oral supplementation with specific bioactive collagen peptides improves nail growth and reduces symptoms of brittle nails. J Cosmet Dermatol 2017;00: 1-7. Hexsel et al.


[2] Vitamin C contributes to normal collagen formation for the normal function of skin; Biotin contributes to the maintenance of normal hair and skin; Zinc contributes to the maintenance of normal skin, hair and nails.

1 211 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page