top of page

Stemmer innholdsfortegnelsen?

Oppdatert: 19. aug. 2020

Kan vi stole på at innholdet i boksene er det samme som står i innholdsfortegnelsen?


Mange lurer på kvaliteten i produktene våre og spør seg selv – og oss – om vi kan garantere at det som står på boksen faktisk befinner seg i boksen. Eller om det kanskje befinner seg noe mer i boksen enn vi skriver utenpå boksen.


Først og fremst er viktig å vite at PM-International Norge står som offisielle importører av FitLine-produktene. Siden produktene er laget av mat, er det Mattilsynet som kontrollerer at vi jobber seriøst og skikkelig. En gang i blant får vi besøk av Mattilsynet, som sjekker at alt går riktig for seg hos oss, men aller viktigst er det å vite at vi ikke kan importere produkter som inneholder ingredienser som ikke er tillatt å selge i Norge. Skulle vi prøve på det, blir produktet stoppet på grensen og destruert under overoppsyn av Mattilsynet. Mattilsynet kontrollerer også at boksene våre er riktig og korrekt merket og at de deklarerer alt som skal deklareres, samtidig som at innholdet stemmer overens med det som står på boksen. Siste kontroll fra Mattilsynet var i mai 2016.


PM-International selger sine produkter til mer enn 40 land, verden over. Mer enn 40 myndigheter som godkjenner innhold og merking og som har sin standard tatt ut fra EU`s lovverk for merking av næringstilskuddsprodukter.


Likevel vil PM-International gi forbrukerne en ekstra sikkerhet. I 2016 inngikk PM-International et samarbeide med TÜV - et verdensomspennende konsern som jobber med kvalitetssikring av alt fra hvitevarer, biler, leker og nå også FitLine. TÜV kontrollerer at alle ingredienser som blir deklarert på boksene også befinner seg i boksene. Vil du lese mer om dette, kan du ganske enkelt scanne QR-koden på en av FitLineboksene! Her blir du automatisk videresendt til TÜV`s hjemmeside og kan lese alt om når siste test av produktet ble gjennomført og hva som ble testet.


Til slutt litt mer informasjon om medlemmene i det vitenskapelige eksperteamet…

I dag kan du lese mer om Professor Dr. Julian Weghuber:

Professor innenfor molekulær cellefysiologi og PI. Biolog innen fagen genetikk med bakgrunn i biofysikk. Prof. Dr. Weghuber jobber for tiden også for University of Applied Sciences Upper Autria (FH OO). Hans forskning fokuserer på utvikling og dokumentasjon av high-tech verktøy for karakterisering av betydningen av fytokjemikalier sammenliknet med syntetiske substanser på molekulært nivå. Co-forfatter av 31 forskningsrapporter. Utmerkelser: Young Investigator Price 2012, Innovation Award 2015 (FH OO) og 1.plassering I sitt arbeid for Upper Autrian Health Cluster «GC-Gneius» i 2013. Samarbeider og koordinerer anvendt vitenskap basert på forskning som inkluderer PM-International / FH OO i et felles prosjekt «PhyteSTAR».


FitLine test

82 visninger0 kommentarer
bottom of page