top of page

Smarte valg for å kickstarte 2020 med Shape Challenge

Uansett om du er i gang med Shape Challenge, har satt deg noen hårete treningsmål eller har bestemt deg for å redusere litt på kalorier og gå ned noen kilo, er det tre faktorer som virkelig hjelper deg å komme i form og føle deg bedre: energiforbruket ditt må være høyere enn ditt energiinntak over en lengre periode, og energien du gir til kroppen din, må inneholde viktige næringsstoffer for at kroppen din skal fortsette å fungere normalt.


Når man vet dette, er utgangspunktet følgende 3 regler for å maksimere resultatet:

● Øk energien du forbrenner på daglig basis

● Reduser energien du forbruker daglig

● Sørg for at kroppen din får alle næringsstoffene som trengs daglig


Ideelt sett er en kombinasjon av alle tre reglene det beste. Du vil begynne å øke energiforbruket ved å bevege deg mer, og samtidig vil du redusere energien du bruker ved å ta kontroll over hvor mye energi du gir til kroppen din, og hva slags næringsstoffer du gir den. Den største utfordringen er å begrense energiinntaket, uten å begrense stoffskiftets muligheter til å absorbere verdifulle næringsstoffer som er viktige for at den skal fungere normalt. Kroppen din trenger tilstrekkelig med fibre, mineraler, sporstoffer og vitaminer. Det er viktig at du ikke kjenner deg trøtt, utmattet eller at du mangler konsentrasjon på grunn av for lavt inntak av næring gjennom dagen.FitLine ProShape All-in-1: Enkelt, konsekvent, velsmakende!

Fra et praktisk synspunkt er FitLine ProShape All-in-1 shapes og barer svært enkle og raske å tilberede, selv når du har en stram tidsplan eller når du bruker mye tid på å reise. Noe av det mest fordelaktige med ProShape All-in-1 shapes og barer er at du får samme mengde kalori- og næringsinntak i hvert måltid, slik at du kan bruke tiden din på noe annet enn å telle kalorier og samtidig være sikker på at du får nok vitamin B6, sink eller andre essensielle næringsstoffer. For ikke å snakke om at det finnes 7 forskjellige smakfulle shaper, så du vil garantert finne noe som passer for deg.


Shapes og barer som måltidserstattere er sannsynligvis den beste måten å redusere energiinntaket, såfremt du erstatter 1-2 måltider per dag. Her er noen fordeler:

● Tilstrekkelig tilførsel av næring

● Konsistent kaloriinntak

● Raskt og enkelt å tilberede

● On the go – når tidsplanen er stram

● 7 deilige smaker for variasjon


Disse måltidserstatterne er FitLines måte å gi deg kontroll over mengden og kvaliteten på ditt daglige energiinntak.

● Høykvalitativt protein bidrar til vedlikehold av muskelmasse

● Karbohydrater bidrar til å opprettholde normal hjerne- og muskelfunksjon

● Fibre gjør at du føler deg mett over lengre tid, og hjelper deg med å bekjempe overspising

Tar man alle fordelene i betraktning, vil ProShape All-in-1 gjøre livet ditt så mye enklere! For nå trenger du kun å planlegge hvordan du øker energiforbruket. 👍


Imponer venner og familie ved å dele dine før/etter-bilder på Facebook og Instagram med hashtag #FitLineShape

 

Visste du at ekspertteamet i PM-International har utviklet to nye Shapes i 2020? Shapene smaker herlig, fyldig sjokolade eller cappucchino og er både laktosefri og vegan!Se også tilbakemeldingen vi har fått fra Nadia – fungerer det?


509 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page