ons. 17. jun. | Zoom

BasisAkademi - i mai som webinar (1)

Er du klar for å samle med deg teamet ditt til neste BasisAkademi?
Registreringen er lukket
 BasisAkademi - i mai som webinar (1)

Tid og sted

17. jun. 2020, 11:00 – 15:00
Zoom

Om arrangementet

Er du klar for å invitere teamet ditt til neste BasisAkademi?

I mai setter vi opp BasisAkademiet som webinar og du og teamet ditt kan sitte trygt i egen stue og bli inspirert! Du kan glede deg til spennende informasjon om produktene våre, matnyttige tilbakemeldinger fra dem som kjenner på kroppen hva FitLine gjør og herlig inspirasjon om hvilke muligheter du ellers har med PM.

Energi, overskudd og godt immunforsvar: Folk som bruker FitLine har masse energi, overskudd og godt immunforsvar! Gled deg til å fylle opp energitanken både fra produktene våre og tilbakemeldinger fra mennesker som bruker produktene!

Inspirasjon: Gode produktresultater ligger i bunnen for all aktivitet hos våre distributører. Vi har fått med oss et knippe energifylte mennesker til å fortelle om hva som er drivkraften i nettopp deres hverdag.

God helse eller god inntekt - eller "takk, begge deler"?

Det kalles "Folkets Franchising" - et forretningskonsept som involverer både teamarbeid, salg og egen utvikling. Leker du med tanken om å anbefale FitLine til andre mennesker, får du et godt innblikk i mulighetene på et BasisAkademi.

Dessuten kan du - som vanlig - glede deg til supre tilbud som hjelper deg å komme i gang!

Hvem kan ha nytte av å dra på et BasisAkademi? Du som nettopp har kommet i gang og er nysgjerrig på mer informasjon om produktene Du som kjenner noen som kunne trengt litt mer overskudd i hverdagen Du som har skjønt at det finnes muligheter med PM og som har lyst til å høre mer om dette Du som er på jakt etter å jobbe med kule folk, kule produkter og et utrolig kult salgskonsept!

Deltakelse kr 95,- 

Billetter
Pris
Antall
Total
 • Deltagelsebillett
  95 kr
  95 kr
  0
  0 kr
 • Gratis deltagelsebillett
  0 kr
  0 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Del dette arrangementet