top of page

Verdens Entreprenørdag: Hvordan holde seg motivert i direktesalgsbransjen

Oppdatert: 20. aug. 2020

Den 21.august feiret vi Verdens Entreprenørdag. En dag dedikert til innovasjon, lederskap og entreprenørskap over hele verden, og en spesiell dag for å hylle "self-made" kvinner og menn. Mange av dem har skapt et imperium ut av ingenting, bare ved å brette opp ermene og sette igang å jobbe.


Dette inkluderer også alle Teampartnere i PM-familien som beviser hver dag at fordelene med å jobbe i direktesalg er krystallklare: arbeidsfriheten i henhold til dine egne ideer og muligheten til å bli økonomisk uavhengig, uansett hva din sosiale eller profesjonelle bakgrunn er.


Men å være sin egen sjef betyr også å manne seg opp hver eneste dag og motivere seg selv, uansett hvilken hindring man møter. Noen ganger kan dette være en stor utfordring – uansett om du er ny eller har jobbet med direktesalg i flere tiår. Noen dager spør man seg selv: hvorfor valgte jeg denne karrieren? Ikke vær redd – slike tanker er helt normale. Vi har alle vært der. Det viktigste er å ikke sitte fast i disse tankene. Det er hvordan du håndterer dem som kan være avgjørende for hvordan du skaper din egen suksess.


Derfor har vi ved hjelp av ingen mindre enn gründeren bak PM-International, Rolf Sorg, samlet noen praktiske råd for å hjelpe deg å holde lidenskapen oppe når virksomheten din vokser.


PM-International teampartner

  • VELG DIN HOLDNING – Å ha en positiv tankegang kan gjøre hele forskjellen i direktesalg. For å lykkes må du virkelig tro at du kan gjøre det. Ikke la en dårlig dag få bestemme over karrieren din, fokusér isteden på de gode tingene. Vær modig – det er din bedrift, så la den gjenspeile deg. Noen som er autentisk entusiastiske over hva de gjør, vil alltid tiltrekke seg andres oppmerksomhet. Og husk at frykt ikke nødvendigvis er en dårlig ting. Gode ting skjer alltid utenfor komfortsonen, så vær ikke redd for å presse grensene dine fra tid til annen.

  • VISUALISER SUKSESSEN DIN – Når du trenger et løft, tenk på alle de gode tingene du vil oppnå: om det er ditt neste distribusjonsnivå, anerkjennelse fra upline, eller et ønske du kan oppfylle med din neste bonus. Men det viktigste er å alltid huske hvorfor du gjør dette. Å vite hvem du ønsker å være, vil hjelpe deg med å komme forbi hindringene. Nøkkelen er å gjøre denne visjonen sterkere og mer levende enn de negative følelsene som kan møte deg på veien.

  • VÆR EN LAGSPILLER – Ja, det stemmer at vi snakker om å være sin egen sjef. Men det er en grunn til at vi kaller oss "PM Family", og samarbeid med andre vil gjøre det enklere å nå målene man setter seg. Søk etter støtte fra teamet ditt, og ta kontakt med nettverket ditt både når du er i lykkerus eller når du står fast. Husk at det er utrolig mange vellykkede og erfarne personer rundt deg som kan hjelpe deg med tips og triks rundt produkter, selskap, nettverksjobbing og motivasjon, og antagelig kan du lære mer av disse enn fra teori du finner i lærebøker. Ta, og gi tilbake. Lær og lær bort. Å være en mentor og hjelpe andre til å nå nye høyder kan gi deg en enorm motivasjon. Tross alt vokser vi ved å løfte andre.

  • HUSK AT DU VOKSER PÅ TILBAKESLAG – Uansett hvor frustrerende det kan være, er det normalt å oppleve tilbakeslag, også når du er fremgangsrik. Du vet den følelsen av å bli sittende fast i en rutine uten å se noen fremgang. Bare fortsett å jobbe! Å være vellykket betyr å aldri gi opp, selv når ting blir tøffe. Prøv å se tilbakeslag som en sjanse til å vokse, det vil gjøre det lettere å takle. Alle vellykkede personer har opplevd utfordrende faser i sin karriere, og i det lange løp vil humpene på veien din også gjøre deg til en bedre leder.


PM-International teampartnere

31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page