top of page

Slik gruser du businessmålene dine i 2019

2018! For et år! PM-International var mer vellykket enn noensinne, og nådde rangering #36 i Direct Selling News Global 100. I 2018 ble den ene salgsrekorden etter den andre knust, i land verden over: Tyskland, Taiwan, Australia, Indonesia, Frankrike, Singapore, Malaysia, Hong Kong ... listen slutter ikke. Men veksten i PM-International er i virkeligheten en kumulert vekst, satt sammen av enkeltpersoners og teams innsats og aktivitet. Når du kikker tilbake på utviklingen i teamet ditt i 2018, håper vi at du ikke bare ser på resultatene dere oppnådde gjennom året, men like mye: hvordan kan jeg bruke erfaringer og aktivitet fra 2018 til å gjøre suksess i 2019?


PM-International er en familiedrevet bedrift, og vi vet hvor viktig det er å være ydmyk overfor hver og en av våre distributører, men vi vet også at det er helt opp deg selv og din aktivitet om hvorvidt 2019 blir DITT år i PM-International! For hvem skal stoppe deg? Ikke vi! Det er din lidenskap og motivasjon som kan sette fotspor i 2019 og for hele bransjen!


Bygg relasjoner

Relasjonsbygging er en av de viktigste tingene du gjør for å bygge et solid fundament i teamet ditt. Kanskje du i utgangspunktet er introvert og sjenert. Ikke noe problem! Husk at du har bygget relasjoner før, til tross for at du kanskje er introvert eller sjenert. For eksempel har du og din bestemor en ting til felles - noe du bør forsøke å bygge opp med enhver potensiell kunde: Et langsiktig forhold bygget på tillit som går langt utover et uformelt transaksjonsforhold. Vi håper virkelig at du ikke bare ringer bestemor når du trenger penger! Du er faktisk interessert i hennes velvære og helse, og du vil være der for henne når hun trenger deg, ikke sant? Ekte interesse for den andre personen, bruke tid til å høre på dem, og få dem til å føle seg verdsatt. Er det slik du jobber? Gratulerer! Du har nettopp fullført "Hvordan bygge relasjoner 101". Så enkelt er det!Selg merkevaren din

Enkelt, ikke sant? Nøkkelordet her er bevisstgjøring. Når du starter opp i direktesalgsverdenen og du bestemmer deg for å lykkes med det du gjør, er det viktig at du blir merkevaren din og merkevaren din blir deg. Elsker du produktene? Synes du det er gøy å jobbe med PM? Vis det! Hold konseptet klart og enkelt, og vær deg selv! Du representerer din virksomhet døgnet rundt og alt du gjør og alt du sier, kan bidra til å markedsføre merkevaren din; nemlig deg selv. Ta en lang titt på deg selv i speilet, smil og si: "Se på meg! Jeg representerer meg selv og er mitt eget varemerke!"Vær en leder

Å være en Teamparter i PM-International har to hovedmål:

  1. Økonomisk uavhengighet og en mer fleksibel arbeidstid for deg og teamet ditt

  2. Mer velvære, skjønnhet og en bedre livskvalitet for deg og dine kunder

For å nå disse målene, gir PM-International deg flere verktøy. Ved siden av markedsførings- og informasjonsmateriale, tilbyr PM-International også et grundig opplæringsprogram; Business Presentations, FitLinekvelder, Nasjonale Kongresser, KickOff, Leadershiptrening, informasjonsbrosjyrer og mye mer. Alt dette bidrar til å hjelpe deg med å lykkes i å nå dine mål, slik som tusenvis av andre har gjort det før deg. Det er ikke nødvendig å gjenoppfinne hjulet! Å kopiere vellykkede mennesker, gjøre det de gjør, og tilpasse det til din egen personlighet og livsstil, er veldig enkelt. Men samtidig snakker vi om noe dypere, skjult fra det blotte øyet, noe du kan fornemme i andre, og du gjenkjenner når du ser det. Det kalles lederskap. Spørsmålet er, kan du kalle deg selv en leder? Og svaret er: Ja og Nei! Enten du tror du har potensial til å være leder eller ikke, har du antakelig rett i begge tilfeller. Fordi det å være en leder handler aller mest om innstilling! Vi pleier å si: Lead by example. Vis lidenskap og medfølelse. Og aller viktigst: Ha en visjon om hvor du vil være i slutten av 2019, visualiser målet ditt og sett målet øverst på nyttårsforsettene dine.


Lykke til!

73 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page