top of page

Hvorfor du bør bli med på FitLines Summer Body Challenge

Oppdatert: 13. mai 2019

Med sommeren rett rundt hjørnet, er det en fin tid til å begynne å jobbe med strandkroppen din. Og det handler ikke bare om utseende. Det handler om styrke, fitness, og å vite at du kan nå ditt maksimale potensiale. Vi tror at man kan forvandle kroppen sin på bare 6 uker. Alt du trenger er vår FitLine Summer Body Challenge.Hvorfor Summer Body Challenge?

Det er et smart, målrettet og helhetlig program, kombinert med premium FitLine-produkter. Det tilbyr alt du trenger for å nå dine personlige mål og få hodene til å snu seg på stranden i sommer.


Hvordan fungerer det?

Uansett hva motivasjonen din er – om det er å komme i form, eller å få litt mer muskler – dette programmet hjelper deg. Når det kommer til treningsøkter, kan du velge mellom tre vanskelighetsgrader – nybegynner, medium vanskelig og avansert. Hvert nivå gir målrettede øvelser som er enkle å gjennomføre, og øvelsene krever ikke noe utstyr. Det spiller ingen rolle hvor eller når du gjør dem, bare gjør det til en vane å trene 3 ganger i uken.Hva er på menyen?

All treningen i verden vil ikke forandre noe om du ikke får i deg riktig ernæring. Heldigvis har vi også ordnet dette for deg. Og hvem sa at sunn mat er kjedelig?! Først og fremst, vår FitLine ProShape All-in-1 er din følgesvenn for å holde magen full og glad i vår Summer Body Challenge som går over 6 uker. I tillegg kan du mikse og trikse med de 6 forskjellige tilgjengelige smakene, så du blir ikke lei av smaken. Du vil ikke engang måtte gi opp den gode smaken i de sunne måltidene dine. Vårt utvalg av frokost- og lunsjoppskrifter tilbyr deilige matretter, maks tilpasset FitLines Summer Body Challenge.

Hvordan holde seg motivert

Alt er bedre og lettere når det gjøres sammen med andre. Spesielt når det kommer til trening, kan det være en utfordring å holde seg fokusert og motivert! Under denne utfordringen har du muligheten til å delta i vår eksklusive Summer Body Challenge i WhatsApp-samfunnet ved å abonnere gratis. Vi holder deg oppdatert med motiverende innlegg og videoer. Når du føler at du mangler motivasjonen til å fortsette, så stikk innom WhatsApp og vi hjelper deg tilbake på sporet. Dette fikser vi sammen!


Hva venter du på? Utfordre deg selv og break your limits med vår Summer Body Challenge! Del suksessen din med emneknaggen #fitlinebodychallenge. Vi gleder oss til å se resultatene dine!

422 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page