top of page

Hvordan FitLine Hair+ fungerer: la oss snakke om håret!

Hår er mer enn bare "hår". Siden tidenes morgen var ikke håret bare funksjonelt, men også dekorativt. Å ha en sunn og vakker hårmanke har blitt stadig viktigere i nesten alle historiske perioder, i alle kulturer.I dag er håret like kjært som før. En interessant vinkling er den psykologiske funksjonen. Som en form for identitet, sender håret ut sterke signaler om personlighet og tro. Et sunt og vakkert hår styrker selvtilliten, derfor er det ingen overraskelse at hårtap er et frustrerende problem. De som opplever hårtap, kan nok relatere seg til dette. Dessverre møter nesten alle denne utfordringen på et eller annet tidspunkt.


Både menn og kvinner lider av hårtap, av forskjellige grunner:

  • Arvelig hårtap påvirker oftest menn. Gradvis blir håret tynnere.

  • Female Pattern Hair Loss (FPHL) opptrer vanligvis etter puberteten og påvirker opptil 50% av kvinner innen de er 50 år. I motsetning til arvelig hårtap hos menn, viser FPHL vanligvis ikke flekkevis, men er mer diffus og preget av redusert hårvolum.

  • Midlertidig hårtap er i hovedsak et spørsmål om dårlig timing. Det skyldes endringer i hårvekstsyklusene. Mange follikler er i hvilefasen samtidig, og minimerer mengden av hår som er synlig.

  • Andre vanlige årsaker til hårtap er hormonelle ubalanser, stress, graviditet og fødsel, et ubalansert kosthold (jernmangel, lavprotein-diett), kosmetiske prosedyrer (hårfarging, stylingkjemikalier, tett hårfletting), eller bestemte stoffer og sykdommer.

De fleste av disse årsakene er uunngåelige. Likevel er det et par enkle triks som du kan inkludere i din daglige rutine for å bekjempe "dårlige hårdager". Tross alt er hår en viktig del av identiteten vår.Så, hva kan du gjøre?

  • Fokusér på helhetlige løsninger: FitLine Hair+ settet (fase I og fase II) består av et kosttilskudd som skal drikkes, og et kosmetisk produkt som skal appliseres i hodebunnen. Det innovative settet leverer høyverdige næringsstoffer fra innsiden, og stimulerer veksten av hårsekkene naturlig og direkte fra utsiden. Takket være microSolve®-teknologien, viser den innovative formelen rene plantebaserte ingredienser, som vegetabilske oljer og antioksidanter, en god biotilgjengelighet, både innvendig og utvendig.

  • Skjønnhet kommer fra innsiden! Gi næring til håret ditt med FitLine microSolve Hair+, som tilfører næringsstoffer for tykkere og mer glansfullt hår [1] [2].

  • Behandle hodebunnen og håret med forsiktighet. En mild massasje i hodebunnen når du bruker FitLine microSolve med Hair+ øker den naturlige stimuleringen av hårsekkene.

  • Vask, style og kjem håret forsiktig med de rette produktene.

  • Pass på at du gir kroppen din alle nødvendige næringsstoffer. For eksempel gir FitLine Optimalsett verdifulle næringsstoffer fra morgen til kveld [3].


 

[1] Biotin bidrar til vedlikehold av normalt hår.

[2] Zanzottera et al., J. Cosmo Trichol 2017,3:2DOI>10.4172/2471-9323.1000121

[3] Det eksklusive konseptet NTC® tilfører næringsstoffer på akkurat det stedet og tidspunktet det er behov for dem – på cellenivå.

495 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page