top of page

Gjør deg klar til sommeren

Oppdatert: 20. aug. 2020

Sommeren er her, og det er på tide å bli klar for årets varmeste og lykkeligste årstid! Vil du være i perfekt form denne sommeren? FitLine hjelper deg å komme i form og få de siste detaljene på plass for å passe inn i lette sommerklær med FitLine ProShape All-in-1. Våre unike måltidskomponenter med god smak laget av en patentert kombinasjon av naturlige ingredienser av høy kvalitet for maksimale resultater!


FitLine ProShape All-in-1

For å komme igang med FitLine Shape Program, kan ingenting slå en deilig frokost med bær og en god økt med utendørs aktivitet! Jeg har også funnet 6 originale måter å kombinere sport og moro med. Sjekk de ut!


Lett sommerfrokost med bær

Sjekk ut en lett-å-lage oppskrift med FitLine Pro · B · 4 yoghurt og havre. Yoghurten hjelper deg å få fart på fordøyelsen, og øker mengden av gode bakterier i tarmen.


6 morsomme ideer til utendørs aktivitet

  1. ROCKERING - Magemuskler, kjernemuskulatur og svingende hofter. Det eneste du trenger, er en rockering, et teppe og litt sunn snacks. Treningssted: hagen din eller en park – og mellom treningsøktene koser du deg på teppet med en bok og litt sunn snacks.

  2. SLAKK LINE - Når vi først er inne på parker…Det er nemlig det perfekte stedet for å balansere på slakk line. Denne trendy sporten er morsom og utfordrende for hele kroppen. Tren bein, kjernemuskulatur og balanse mens du er ute og nyter solen.

  3. LONGBOARD - Vær ute, se kul ut, og kom deg rundt samtidig. Det er super trendy med millennials, og du kan bruke de lokale sykkelveiene til å komme deg rundt.

  4. BASSENGTRENING - Enten du drar til friluftsbadet, en innsjø i nærheten eller kaster deg ut i sjøen: ta en svømmetur, eller prøv å sprinte med kjernemuskulaturen din under vann. Det er en god motstandsøvelse og også skånsomt for leddene dine.

  5. HOPPETAU - Du kan trene i garasjen, på veien, i parken eller hvor du vil. Få med deg ungene, naboene eller hunden! Det er super kardiotrening og det er bokstavelig talt ingen grenser for hvor mange som kan bli med å trene!

  6. UT PÅ TUR – MED EN VRI - Er ikke turen utfordrende nok i seg selv? Ta på deg en ryggsekk, putt oppi noen vekter, og vips så blir turen ekte kardiotrening.

Kom i form og få en sunn livsstil med FitLine Shape Me Up

52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page