top of page

FitLine-rutiner på den enkle måten

Rutiner er viktige – de bidrar både til mentalt og fysiske velvære, og starter man allerede om morgenen med et par sunne vaner, kan disse påvirke hele dagen positivt. Er du, som oss, en «FitLiner», starter du sikkert dagen med en PowerCocktail og avslutter dagen med Restorate, to gode vaner som gir deg livskvalitet, overskudd og god restitusjon. Er du en distributør, har du antakelig også noen rutiner og vaner som du deler med teamet ditt, deres venner og familie. Opprett nye rutiner sammen, og del #fitlineroutine med verden! Følg oss og våre regelmessige oppdateringer, stemningsbilder og historier! Men sjekk ut disse aller først:


Ta Melek (melekmds) for eksempel. Hennes motto er «If it doesn’t challenge you – it doesn’t change you» (Hvis det ikke utfordrer deg - forandres du ikke). Hun holder seg motivert ved å legge til gode ting i livet. Én god ting om gangen, til de blir rutiner: «Jeg står opp hver morgen klokka 4:30 fordi mitt indre "hvorfor?" aldri hviler. Jeg tror at mental og fysisk helse er den eneste måten å lykkes på. Mange prøver å fortelle meg: Melek, du har alt for mye tid! - NEI! Jeg tar meg tid til de tingene som gjør meg sterk og bringer meg fremover. Når begynner du?» Vi synes denne tilbakemeldingen er veldig inspirerende!Du har kanskje ikke lagt merke til det, men du har sannsynligvis allerede rutiner om morgenen. Pusse tennene dine, (forhåpentligvis) spise frokost, gå tur med hunden din, osv ... Legg til flere rutiner avhengig av sesong eller livsstil, og du vil legge merke til hvordan kroppen din reagerer positivt på kontinuiteten. Det kan være noe veldig enkelt, som å drikke mer væske når du våkner opp, eller gjennomføre en hel treningsøkt før du forlater huset. Sunne matvaner er ikke dyrere enn ferdigmat! Ta kontroll over kvaliteten på maten du gir til kroppen din. Det vil ta litt tid å bli godt organisert i begynnelsen, men når du har innarbeidet en god rutine, vil du merke at det er enkelt å følge opp.


Om du hører på Juliane (pm_dream_life) vil du legge merke til en ting: store drømmer er alltid verdt å jobbe for. Det viktigste, er å «mindsette» seg selv, og så å fortsette til det har blitt en rutine. Hennes viktigste rutine er ikke bare å trene regelmessig, men å omgi seg selv med folk hun liker å være sammen med, som støtter henne, og at hun kan gi støtte tilbake. Likevel er treningsrutinen imponerende, og det er kanskje ingen overraskelse at hun starter dagen med PowerCocktail, Heart Duo og Gelenk-Fit. På ettermiddagen fortsetter hun med Cellebeskyttelse og Munogen, og om kvelden blir det ProShape Amino og Restorate. Det er det man kan kalle en skikkelig rutine!Du kan ta det med ro når du ønsker det. Rutiner handler også om balanse. Giulias (giuree) FitLine-rutiner starter med PowerCocktail og Cellebeskyttelse om morgenen. Faktisk er frokosten hennes favorittdel av dagen. Sammen med PowerCocktail og Cellebeskyttelse gir den henne all den energien hun trenger for å følge drømmene sine, som involverer reiser med venner og å utforske nye steder og strender over hele verden. Rutiner man absolutt kan tenke seg å få selv!Vi lever i et samfunn der man alltid skal være tilstede, og det trenger ikke å være negativt i seg selv – så lenge vi vet hvordan vi skal balansere oss selv og fokusere på noen enkle, sunne vaner:


  • Frokost er det viktigste måltidet. Ja, du har sikkert hørt denne setningen en million ganger - fordi det er SANT! Det spiller ingen rolle hvilken diett som er trendy denne sesongen, bare ha et balansert måltid om morgenen.  • Prøv å ikke hoppe over måltider for å unngå å fråtse i søppelmat senere den dagen. Nøkkelordet er å være godt organisert. Du kan finne massevis av inspirasjon til å planlegge måltidene dine på nettet som hjelper deg å planlegge måltidene dine mens du bruker friske, sunne ingredienser. Og forresten: her på fitlinefacts.no finner du også massevis av gode tips til sunne måltider!

  • Sørg for å drikke tilstrekkelig! Å drikke nok er det første skrittet til en velnært og sunn kropp. Væske transporterer næringsstoffene til cellene dine, hjelper å skille ut avfallsstoffer og forhindrer også forstoppelse.


Og til slutt: prøv å ha en positiv tankegang! Dette vil påvirke hvordan du ser på livet ditt! Og hvordan du ser livet påvirker trivsel og lykke. Med alle tilbudene vi har for aktivitet og rekreasjon er det viktig å ikke havne i aktivitets- og rekreasjonsstress. Prøv å hvile og unn deg litt tid for deg selv om du kan. Gå en tur i frisk luft, skjem bort huden din, ta vare på hår og kropp – og slapp av.


  • En viktig del for å unngå rekreasjonsstress er å få nok søvn. Avhengig av alder og livsstil, kan 8 timer både være for mye og for lite. For å være sikker på å få nok tid til å restituere, er det viktig å legge seg i sengen, klar til å sove i god tid før midnatt og unngå lyse skjermer eller andre lyskilder.Da er alt klart! Finn rutinene som passer best til din livsstil og dine muligheter, og begynn å leve livet du alltid har ønsket deg!

89 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page