top of page

25 år med suksess

MANNHEIM – 8. og 9.juni arrangerte PM-International en to-dagers feiring til ære for 25-årsjubileet.


En kveldsgalla på Schwetzingen slott startet den eksklusive helgen på fredag. En gallamiddag på eventyrslottet ble ledsaget av et orkester, en forestilling av den berømte elektriske stringkvartetten Escala, og et spektakulært fyrverkeri.


Festen fortsatte dagen etter på World Management Congress. 13000 gjester fra hele verden kom til SAP Arena i Mannheim for å feire PM-Internationals 25-årsdag, sammen med selskapets grunnlegger og konsernsjef Rolf Sorg, hans kone Vicki og fremtredende gjester: Hans keiserlige høyhet Prins Fushimi nei miya ō Hiroaki fra Japan, og Tysklands tidligere forsvarsminister Rudolf Scharping, for å nevne noen. En annen æresgjest var legenden innen nettverksmarkedsføring: Larry Thompson, som har vært i bransjen i 50 år, og som har bidratt til å bygge mange nettverksmillionærer. Til slutt var det et stort antall nyheter, spennende innovasjoner, spesielle kunngjøringer og magiske øyeblikk på arrangementet uten sidestykke.Åpningen med flaggparaden sendte de første velværegrøssene nedover ryggraden. 40 representanter fra hvert eneste PM-land kom inn i arenaen til lyden av tusenvis av jublende stemmer. Gjennom hele dagen opplevde vi momenter med gåsehud. Rørende ord med den dypeste takknemligheten etterfulgt av en stående applaus for Rolf Sorgs foreldre, Hedwig og Dieter Sorg. Og den påfølgende kjærlighetserklæringen ga Vicki tårer i øynene.Inspirasjon

I et inspirerende innslag, æret Rolf Sorg teamets innsats bak selskapets utrolige globale vekstrate. I tillegg maler han også en klar visjon for fremtiden:


25 år med PM-International, betyr 25 år med lidenskap for førsteklasses kvalitet, topp ytelse, innovasjon og produktsikkerhet. Jeg er veldig stolt av vår suksess. Vi skylder det først og fremst til våre dedikerte Teampartnere, ledere og ansatte som stoler på oss og vokser med oss. Vi ville aldri ha klart det uten dem, og det er jeg dypt takknemlig for. Jeg vil fortsette denne reisen og se hvordan våre produkter, vårt konsept og menneskene bak den fortsetter å skape velvære og muligheter over hele verden.

Nyheter

Lederen for PM-Internationals vitenskapelige team, Dr. Tobias Kühne, presenterte den nyeste produktinnovasjonen: FitLine Omega-3 Vegan med den unike microSolve® teknologien. Det er det første produktet av denne typen over hele verden. Det plantebaserte kosttilskuddet ekstraheres fra mikroalger i stedet for den vanlige fiskeoljen. Du vil ikke bli plaget av en ubehagelig fiskesmak når du bruker dette økologiske produktet. Dermed er det den perfekte løsningen for vegetarianere, veganere eller personer som unngår fisk i kostholdet, for å få daglig tilførsel av omega 3-fettsyrer.


Begeistringen var til å ta og føle på da den nye Omega3 Vegan ble lansert. Og kunngjøringen av den nyeste teknologiske innovasjonen: vår egen FitLine-emojis - FitMojis, tilgjengelig på Google Play og App Store høstet stående applaus. FitMojisene forvandler en vanlig melding til et magisk øyeblikk. Appen lar deg dele den nyutviklede samlingen av L-touch-uttrykksikoner med venner og familie på farten, overalt. Se dine FitLine-produktfavoritter forvandlet til fargerike superhelter.Følelser

Ved siden av den daglige driften av selskapet, har PM-International inngått en sosial forpliktelse: Å gjøre verden til et bedre sted. Charityambassadør, Vicki Sorg, inntok scenen for å gi en oppdatering om selskapets langsiktige samarbeid med World Vision. I løpet av de neste 25 årene ønsker PM-International å sponse 25000 barn. Men aktuelt er et av hovedmålene i 2018 å sponse 1800 barn. Det betyr å støtte ytterligere 500 barn rundt om i verden. Dette vil gi oss mulighet til å skape vårt eget PM-World Vision-Area Development Program (ADP), utvide og intensivere vårt sosiale engasjement. ADP fokuserer på distinkte geografiske områder og samarbeider med lokale interessenter for å forbedre barns trivsel. PM-International er World Visions største bedriftssponsor, og ser frem til å ta partnerskapet til neste nivå. Så la oss skape en fremtid full av håp!Vicki hadde også en annen opptreden på scenen med sangeren Miss Kavila. De sang den nye PM-sangen Family of Power sammen. Etter de første beats danset hele arenaen til den fengende melodien og sang sammen til:

 

🎵 The family of power This is where you belong Every minute, every hour you feel safe and strong in the family of power 🎶

 

La oss ikke glemme anerkjennelsen av 523 Teampartnere live på scenen. Det er en hyllest til deres utrolig harde arbeid. Deres suksess er vår suksess, noe som gjør det enda viktigere å respektere deres prestasjon. Et veldig spesielt øyeblikk var innføringen av et helt nytt distribusjonsnivå: Platinum Champions League. Joachim Heberlein satte ny rekord og ble den første PCL. Han gikk nedover midtgangen med røde ballonger og hylende kolleger, for å bli mottatt på scenen av foreldrene, kone og to sønner, som også er i bransjen. Vicki og Rolf Sorg gratulerte ham og æret hans store prestasjon. Uavbrutt engasjement og en utrolig sterk vilje har tatt ham dit han står i dag.Inspirerende showhandlinger suppleres til programmet. Boogie Storm brakte hvite storm-trooperdrakter og en engasjerende koreografi til scenen. Kjent fra showet Britain's Got Talent (3. plass), antente de publikum. Sofie Dossis krumspring har tidligere gjort dommere som Simon Cowell og Heidi Klum stumme på America's Got Talent. På denne kvelden ga Sofie PM-Internationals bursdagsgjester en uforglemmelig forestilling, akkurat som trampolinekunstner Vladimir.


Etter kongressen sto party på programmet og jubileumsfesten ble en verdig finale til jubileet. Dette var uten tvil den største begivenheten som PM-International har vært vertskap til i sin 25 års lange virksomhet. En kongress vi aldri vil glemme. Men du kan være trygg at PM-International alltid vil sikte høyere og videre, så større ting er i vente!

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page